Download gratis de Ciao tutti app!

NIEUW: vind alle reisblogs nu ook op de kaart!

Ciao tutti! We presenteren vandaag een nieuwe feature op Ciao tutti: een inzoombare Google Maps-kaart van heel Italië met daarop alle relevante reisblogs.

Op veler verzoek zijn alle recente reisblogs (dus alle verhalen over bestemmingen, restaurants, wijnbars en andere reisverhalen) nu op deze kaart terug te vinden. Op dit moment zijn de blogs van april 2015 tot en met nu op de kaart terug te vinden (maar we zorgen ervoor dat binnenkort ook de blogs van februari 2010 tot en met maart 2015 op de kaart vermeld worden).

Alle reisblogs zijn verdeeld in vier categorieën: zien & doen (te herkennen aan het groene icoontje van een landkaart), eten & drinken (te herkennen aan een rood icoontje van een bord met bestek), overnachten (te herkennen aan het gele icoontje van een bed) en City Walks (te herkennen aan een blauw icoontje van een toerist met rugzak).

We hebben ook het menu aangepast, zodat je ook via die weg makkelijker kunt zoeken.

Via REIZEN – TIPS & VERHALEN vind je elke regio van Italië terug, verdeeld in Noord-Italië (met de regio’s Valle d’Aosta, Piemonte, Ligurië, Lombardije, Veneto, Trentino-Alto Adige en Friuli-Venezia Giulia), Midden-Italië (met Emilia-Romagna, Toscane, Umbrië, Le Marche, Lazio, Abruzzo en Molise) en Zuid-Italië & de eilanden (met de regio’s Campanië, Calabrië, Basilicata, Puglia, Sicilië en Sardinië). Ook de blogs van onze lokale gastbloggers zijn hier terug te vinden.

Via STEDENTRIPS vind je de zeven populairste stedentripbestemmingen (Rome, Milaan, Turijn, Florence, Venetië, Bologna en Napels) én al onze stadswandelingen.

Via DE MOOISTE VAKANTIEADRESJES vind je al onze favoriete bed & breakfasts, agriturismi, charmehotels en vakantiehuizen, terwijl je via CIAO TUTTI SPECIALS al onze digitale reisgidsen ontdekt.

CULINAIR staat garant voor heel veel culinaire inspiratie, met recepten uit de Italiaanse keuken, Italiaanse restaurants in Nederland en Vlaanderen en onze favoriete Italiaanse producten.

ITALIË INSPIRATIE ten slotte staat voor heerlijke inspiratie dicht bij huis: van Italiaanse films, boeken en reisgidsen tot Italiaanse muziek, van blogs om spelenderwijs de Italiaanse taal te leren tot echte hebbedingetjes die elke Italiëliefhebber op zijn verlanglijstje wil zetten.

Zo kun je alle ruim 4500 verschillende artikelen makkelijk(er) terugvinden en wordt de voorpret voor je volgende Italiaanse vakantie nóg leuker!

P.S. Natuurlijk mag je nog altijd mailen als je toch iets niet kunt vinden. Saskia’s hoofd is nog altijd het beste archief 😉

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

3 reacties

  1. De kaart met reisblogs verschijnt niet. Peccato!

  2. Hier is ‘ie gewoon te zien… Gebruik je wellicht een adblocker? Dan moet je die even uitzetten…

  3. Willem Wunderink

    Handig hoor! Inderdaad een nuttige uitbreiding, ook door de icoontjes voor de verschillende categorieën.
    Hier werkt het goed, ook met Ads Blocker, zowel in Chrome als in Firefox en Edge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.