Home » Droomplekken voor een vakantie in Italië » Villa de Santis – luxe boerderij met zwembad in de heuvels van Le Marche
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Villa de Santis – luxe boerderij met zwembad in de heuvels van Le Marche

Vakantie vieren in Le Marche? Als je onbezorgd wil genieten, is Villa de Santis echt een aanrader! Deze oude boerderij is recent helemaal gerestaureerd en omgetoverd tot een luxe vakantievilla met eigen zwembad.

De Britse eigenaar, een bekende architect, heeft de boerderij volledig afgebroken en met gebruik van de oude materialen een stijlvolle country villa gebouwd. In alles zie je dat hij goed over het ontwerp heeft nagedacht. Er zijn veel doorlopende ruimtes, waardoor het een licht en ruim geheel is geworden. De authentieke stijl is behouden gebleven, maar alles ademt tegelijkertijd ook comfort.

De keuken is, zoals het in een Italiaans huis hoort, het centrum van de villa. Hij is van alle gemakken voorzien, zodat je er heerlijk kunt koken. Rondom de keuken liggen de zitkamer, de eetkamer en een studio met een kleine fitnessruimte.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en drie badkamers (waarvan één met bad). Het is een heerlijke start van de dag om vanuit je bed de zon boven de heuvels uit te zien komen.

Ook vanaf het terras kijk je uit over de weelderige heuvels van Le Marche, in alle schakeringen groen en goud die je maar kunt bedenken. Aan de horizon prijken de Monti Sibillini, met zelfs wat sneeuw op de toppen.

In de prachtig aangelegde tuin ligt het zwembad dat maar liefst zeventien meter lang is. Heerlijk om ’s ochtends vroeg baantjes te trekken of een goed potje watervolleybal te spelen. Al is het met deze omvang ook groot genoeg om lekker ongestoord op je luchtbed te dobberen en weg te dromen bij de blauwe lucht en het gevoel even niks te moeten…

Ontdek Le Marche!
De regio Le Marche heeft voor ieder wat wils: een prachtig en gevarieerd landschap, schitterende stranden, glooiende heuvels en hoge bergen, een heerlijke keuken, een ongekende gastvrijheid en een gevarieerd cultureel aanbod. Samen maken ze Le Marche tot een van de beste vakantiebestemmingen in de laars.

Gelukkig is deze regio nog niet bedolven onder het toerisme en kun je nog steeds in alle rust de vele kleine plaatsjes bezoeken of meedoen aan de talloze lokale (culinaire) feesten, sagre genaamd. Ook een aanrader: tijdens het zomerseizoen worden in Macerata beroemde opera’s opgevoerd, in het prachtige openluchttheater.

Een verblijf bij Villa de Santis boek je via Le Marche Explorer
www.le-marche-explorer.nl | info@le-marche-explorer.com
0039-3339791785

Volg Le Marche Explorer ook op Facebook

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *