Home » Reizen door Italië » Florence » Magnificent – spectaculaire tijdreis in het Palazzo Vecchio
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Magnificent – spectaculaire tijdreis in het Palazzo Vecchio

In het Palazzo Vecchio in Florence komen de beroemde kunstwerken uit de stad bijna echt tot leven. Tijdens Magnificent, een twintig minuten durende videopresentatie op de muren van de Sala d’Arme, de wapenzaal, word je ondergedompeld in de mooiste fresco’s, de schitterendste schilderijen en allerlei andere prachtige creaties die een bezoek aan Florence zo’n overweldigende ervaring maken.

Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (1) Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (2) Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (3)

Felice Limosani tekende voor de beelden, die je kleurrijk tegemoet schitteren. De stem van Andrea Bocelli voert je mee terug naar de tijd waarin de kunstwerken werden gemaakt.

Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (6) Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (8) Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (9)

Botticelli, Brunelleschi, Da Vinci, Donatello, Giotto, Lorenzo de’ Medici, Michelangelo… alle Florentijnse kopstukken komen voorbij in een wervelende show. Zo maakte je nog nooit kennis met deze kunstenaars en hun meesterwerken. Magnifico!

Magnificent is nog te zien tot en met 31 oktober. Er zijn dagelijks voorstellingen van 10.00 tot 19.30 uur terecht; alleen op donderdag wijken deze tijden af en kun je Magnificent bekijken van 9.30 tot 13.00 uur. Elk half uur is er een nieuwe voorstelling, afwisselend in het Italiaans (op elk heel uur) en het Engels (op elk half uur). Een kaartje is te koop bij de kassa van het Palazzo Vecchio en kost € 8,-. Kinderen tot tien jaar mogen Magnificent gratis bekijken.

Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (4) Magnificent-Firenze-Palazzo-VecchioFlorence (5)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *