Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Che spettacolo! 8 appartementen met een prachtig uitzicht op Florence

Wil je tijdens je bezoek aan Florence een eigen thuis in de stad, mét een prachtig uitzicht op Giotto’s ranke campanile, op Brunelleschi’s indrukwekkende Duomo, op de Ponte Vecchio of op de herkenbare koepel van de San Frediano, aan de Arno?

Struin dan eens in het aanbod van Apartments Florence. Met meer dan driehonderd comfortabele appartementen die stuk voor stuk in het centrum liggen, heb je een enorme keuze aan fijne Florentijnse vakantieverblijven. Er zit voor ieder budget wel wat bij.

Bij deze acht appartementen sloegen we steil achterover van verbazing. Want wat een ongelooflijk uitzicht krijg je bij je verblijf in Florence cadeau! Kijk je mee naar deze appartementen with a view?

Duomo Penthouse Terrace
Duomo Penthouse Terrace is de perfecte plek voor je verblijf in Florence. Waarom? Als je dit design appartement met een ongelooflijk 360° graden uitzicht over de stad ziet, voel je dat meteen. Je wordt namelijk letterlijk omringd door alle monumenten van de renaissancestad. Che meraviglia!

Ontdek alle details van Duomo Penthouse Terrace

Ponte Vecchio Balcony
Vanaf je terras kun je de Ponte Vecchio bijna aanraken! Als je hier je dag begint, met een cappuccino en een blik op deze beroemde ‘Oude Brug’, dan kan je vakantie niet meer stuk. En met alle authentieke winkels, restaurants en monumenten van Oltrarno om de hoek, weet je zeker dat je niets mist van het beste wat Florence te bieden heeft…

Neem een kijkje bij Ponte Vecchio Balcony!

Pergola Palazzo Leopardi
Vlak bij Teatro della Pergola, een van de beroemdste theaters van Italië, schittert dit ruime appartement. Als je het terras oploopt, wacht je niet alleen verrassend veel groen, maar ook een schitterende kijk op Brunelleschi’s koepel.

Droom vast weg bij Pergola Palazzo Leopardi

Piazza Signoria Terrace
Op de vijfde verdieping van een eeuwenoud Florentijns palazzo steelt Piazza Signoria Terrace dag in dag uit de show. Met het mooiste plein van Florence aan je voeten, verveelt het uitzicht dat je hebt vanaf dit appartement nooit!

Neem alvast even plaats op het terras van Piazza Signoria Terrace!

Beautiful Terrace Serragli
Klein, maar fijn – heel fijn! Dit appartement met één slaapkamer mag dan misschien niet zo heel groot zijn, de knusse sfeer die je er aantreft maakt een heleboel goed. Het spectaculaire uitzicht vanaf het terras doet de rest en maakt dit appartement tot een echt pareltje.

Neem een kijkje bij Beautiful Terrace Serragli!

Sant’Antonino
Vanaf de vierde verdieping van dit typisch Florentijnse gebouw kun je de hele stad overzien. Je kijkt uit op het mausoleum van De’ Medici, bij de San Lorenzo, op de Mercato Centrale en je kunt zelfs de koepel van de Duomo bewonderen. Je hoeft eigenlijk de deur helemaal niet uit!

Laat je verrassen door het prachtige terras van Sant’Antonino

Tornabuoni Terrace
Je eigen dakterras in Florence? Check! Bij appartement Tornabuoni Terrace (in het hart van de modewijk van Florence) hoort een groot dakterras met uitzicht op de koepel van de Duomo enerzijds en die van de Cappelle Medicee bij de San Lorenzo anderzijds. Het terras is groot genoeg om plek te bieden aan een flinke loungehoek én een ruime eettafel, voor een diner onder de Florentijnse sterrenhemel.

Ontdek het dakterras van appartement Tornabuoni Terrace!

Casa Battilana Terrace
Vlak bij de levendige Mercato di Sant’Ambrogio en de Santa Croce biedt dit recent gerenoveerde appartement een comfortabel thuis. Vanuit de keuken wandel je het bijbehorende terras op. Hier ontbijt, lunch, dineer en droom je met uitzicht op de klokkentoren van de Santa Croce en de herkenbare koepels van de synagoge.

Geniet van het uitzicht van Casa Battilana Terrace!

Hulp nodig bij het zoeken naar en/of boeken van een appartement in Florence? Apartments Florence helpt je graag en weet precies welk(e) appartement(en) bij je wensen passen. Je kunt contact met hen opnemen via info@apartmentsflorence.it of via 0039-0552479309 (via Skype kun je ze ook bereiken, via apartmentsflorence).

Volg Apartments Florence voor de laatste nieuwtjes én voor tips tijdens je verblijf in Florence ook via FacebookTwitterInstagram of Pinterest.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *