Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Apartments Florence – de mooiste appartementen in hartje stad

Ga je dit jaar naar Florence, maar heb je nog geen slaapplek gevonden die aan al je eisen voldoet? Bij Apartments Florence vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Ze verhuren namelijk niet alleen comfortabele en zeer centraal gelegen appartementen, maar doen er vaak ook nog eens een ongelooflijk uitzicht bij cadeau. Kijk maar mee!

Het kantoor van Apartments Florence ligt, net als alle appartementen, in hartje stad. Zo kan een van de medewerkers in een mum van tijd bij je zijn, mocht je daar tijdens je verblijf behoefte aan hebben. Persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel bij dit jonge bedrijf dat in 2007 door een gepassioneerd en internationaal team werd opgezet.

Het is nu uitgegroeid tot het belangrijkste appartementen verhuur bedrijf in Florence en we begrijpen wel waarom. Bij elk appartement dat we betreden, slaan we steil achterover van verbazing. Wat een topplekken – en wat een uitzichten!

Apartments-Florence (12) Apartments-Florence (6) Apartments-Florence (5) Apartments-Florence (2)

Met meer dan driehonderd luxueuze appartementen die stuk voor stuk in het centrum liggen, heb je een enorme keus aan fijne Florentijnse vakantieverblijven. Er zit voor ieder budget wel wat bij en zo is een onvergetelijke vakantie in Florence voor iedereen toegankelijk.

Op de website van Apartments Florence vind je uitgebreide beschrijvingen van hun hele aanbod.

Apartments-Florence (11) Apartments-Florence (1)

Het jonge team van Apartments Florence is een gezellige, enthousiaste groep mensen die met oog voor detail en een enorme passie voor kwaliteit een topservice weten neer te zetten. Ze staan daarbij dag en nacht klaar voor hun gasten en – ook niet onbelangrijk – spreken allemaal goed Engels.

De WhatsApp incheck service is een mooi voorbeeld van hun originele aanpak en hun actieve bijdragen op onder andere Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest getuigen van een moderne manier van werken. Je kunt niet om ze heen en dat wil je ook niet, want zij maken van je verblijf in Florence een droomverblijf!

Apartments-Florence (3) Apartments-Florence (7) Apartments-Florence (9)Apartments-Florence (4)

Direct een van de appartementen van Apartments Florence boeken? Ga dan naar de website en vind het appartement van je dromen. Hulp nodig bij het zoeken of boeken? Neem dan contact met ze op via de mail, de telefoon (0039-0552479309), via WhatsApp (0039-3929976890) of via Skype (apartmentsflorence). Veel vakantievoorpret gewenst!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *