Ga op pad met onze City Walks!

Exclusief bij GoEuro: korting op treinreizen met Italo

Van 6 tot en met 13 november 2017 biedt GoEuro exclusieve kortingen op reizen met de hogesnelheidstrein Italo. Op een aantal trajecten in Italië kan de korting oplopen tot wel zestig procent. Met deze unieke deals kun je tussen 1 december 2017 en 10 januari 2018 wel heel voordelig op pad!

Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelig kerstshoppen in Milaan én Turijn. Voor slechts € 11,- (in plaats van € 28,-) ben je met Italo slechts een uurtje onderweg. Net genoeg tijd om Ciao tutti er op na te slaan en de leukste adresjes te noteren…

En wat dacht je van de grote saldi, uitverkoop, die begin januari van start gaat? Met zo’n goedkoop treinticket houd je lekker veel geld over om aan een nieuwe garderobe te besteden!

Nog zo’n fijne combinatie is Rome en Napels. Zeker in december is een dagje Napels vanuit Rome een unieke ervaring. Voor slechts € 17,- (in plaats van het normale tarief van € 38,-) trein je met Italo vanuit de Eeuwige Stad zuidwaarts.

Na ruim een uur ruik je de Napolitaanse espresso al. De straten van Napoli zijn vanaf 8 december al helemaal in kerstsfeer. Vooral in de Via San Gregorio Armeno, waar je de mooiste figuurtjes voor in de kerststal koopt.

Nog zo’n fijne combitrip is een bezoek aan Florence en Verona. De treinreis tussen beide steden kun je via GoEuro nu boeken voor slechts € 19,- (in plaats van € 38,-). Naast prachtige kerken, kunstwerken en prachtig versierde pleinen kun je in beide steden heel goed kerstshoppen.

En heb je nog een paar extra vakantiedagen over? Dan boek je zelfs een hele treinreis door de laars, bijvoorbeeld van Venetië via Florence naar Rome. Voor slechts € 83,- (in plaats van € 179,- euro) zoef je snel en comfortabel van de ene stad naar de andere.

Je vindt alle kortingen via https://www.goeuro.nl/reizen/exclusieve-promotie-italie (let wel: de korting is steeds beschikbaar op het standaard smart-flex tarief, op treinreizen tussen 1 december 2017 en 10 januari 2018, bij boeking in de periode 6 tot en met 13 november 2017). Buon viaggio!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *