Download gratis de Ciao tutti app

Stuur ons vanuit Italië een originele ansichtkaart!

Ga jij deze zomer naar Italië? Stuur ons dan vanaf je Italiaanse vakantieadres een (originele) ansichtkaart!

Of je nu naar Toscane reist, naar Puglia, naar Rome of Napels, naar de Cinque Terre, naar een van de meren, naar Sicilië of naar een heel andere bestemming, noteer ons adres en stuur ons een kaartje:

Ciaotutti.nl
Adelbert van Scharnlaan L 8
6226 ER Maastricht
Paesi Bassi

Hiermee maak je kans op een van de vele Italiaanse prijzen die we onder de afzenders verloten, waaronder een keur aan (kook)boeken en reisgidsen die we afgelopen jaar op Ciao tutti met jullie deelden.

Ook als je op een andere manier la dolce vita viert deze zomer, kun je ons door middel van een ‘ouderwetse’ ansichtkaart laten meegenieten van het Italiëgevoel. Ook in Nederland en België zijn er immers een heleboel Italiaanse plekken te vinden (in deze rubriek delen we heel wat tips voor een vleugje Italië dicht(er) bij huis).

Wil je ons liever een virtuele ansichtkaart sturen? Dat kan ook! Tag ons dan in je Instagramfoto (ons account is @blogciaotutti) zodat we je ansicht op de virtuele deurmat vinden.

Elke maand kiezen we vijf winnaars. Ze krijgen persoonlijk bericht, maar uiteraard zullen we de mooiste en meest bijzondere kaarten ook hier en op Instagram met jullie delen!

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

3 reacties

  1. Tot wnnr is deze zomeractie geldig? Want wij gaan pas in september op vakantie.

  2. Ciao Nadia, de hele zomer uiteraard, dus van juni tot en met september!

  3. Ingrid Elshout

    Vandaag een virtuele kaart verstuurd naar Ciao tutti vanuit Siracusa, ben benieuwd wanneer deze bij jullie wordt bezorgd. Arrivederci

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *