Home » Reizen door Italië » Ciao tutti in het zonnetje
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciao tutti in het zonnetje

Het nieuwe jaar was amper een dag oud en mijn eerste werkdag als freelancer was nog maar net begonnen, toen ik een e-mail kreeg met als onderwerp ‘Ciao tutti in het zonnetje’. Afzender was Peter van Bommel van Vacanceselect.nl, specialist in onder andere campings in Italië.

Hij was op zoek naar een aantal toonaangevende reisbloggers, die hij tijdens de Vakantiebeurs in een vakantieachtige setting kon interviewen en filmen.  Zoals we eerder deze maand al schreven, was alleen al de dag van de opnames een beetje vakantie. Nu zijn de filmpjes allemaal klaar en kun je alle enthousiaste reisbloggers horen en zien vertellen over waarom ze hun eigen site zijn gestart, wat de bezoeker op hun site kan vinden en wat hun favoriete vakantiebestemming is.

Allereerst het interview met Saskia van Ciao tutti zelf:

http://vimeo.com/57590576

Vervolgens het interview met Willemijn van Dijk, collegablogger en partner in crime bij veel Italiaanse activiteiten. Willemijn vertelt op Orpheuskijktom.com over Italië en de oudheid en biedt hiermee een dagelijkse portie historisch/kunstzinnig kijk- en leesvoer, voor wie niet alleen van Italië, maar ook van Italiaanse geschiedenis houdt.

<klik hier voor het filpmje>

En ten slotte het filmpje met in de hoofdrol Fred van Gansewinkel, die via Gardameer-Nu.nl actuele informatie over het Gardameer geeft, met onder andere tips over evenementen, nieuwe bezienswaardigheden, exposities en leuke restaurants. De informatie is uniek omdat hij wordt gegeven door gepassioneerde medewerkers en plaatselijke correspondenten die alles weten van het Gardameer.

<klik hier voor het filmpje>

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

4 reacties

  1. Wat een leuke ervaring weer! En het Italiaans decor, of je er zo van door wilt gaan in je 500! Ook interessant om van de andere twee hun verhaal te horen! Ga zo door Saskia!

  2. Hij gaat lekker zo hè. Goed gedaan.

  3. Va benissimo Cor, grazie mille!

  4. Goed gedaan weer Sas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *