Home » Reizen door Italië » 1000-en-1 plekken die je echt gezien moet hebben
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

1000-en-1 plekken die je echt gezien moet hebben

‘Het is beter om iets één keer gezien te hebben dan er duizend keer over te horen’. Dit Aziatische gezegde staat prominent voor in het boek 1000 plekken die je écht gezien moet hebben. Een reisgids voor de hele wereld van ruim 840 pagina’s, met het beste van wat de wereld te bieden heeft.

Met deze gids ontdek je de mooiste natuurgebieden, bergdorpjes, eettentjes, stranden, kastelen, festivals, monumenten, musea en nog veel meer. Plus natuurlijk veel achtergrondinformatie en praktische tips.

1000 plekken die je écht gezien moet hebben |Patricia Schultz | ISBN 9789089895363 |
€ 25,00 | uitgeverij Terra

Mail&win 1000 reistips
Ik zal nog geen van de 1000 tips verklappen, want een van jullie krijgt de kans de dikke gids met alle 1000 plekken te winnen. Wat je daarvoor moet doen? Stuur voor 15 februari 2013 een e-mail naar winnen@ciaotutti.nl met als onderwerp 1000 plekken. Vermeld in je mail jouw droomplek plus je naam en adresgegevens. De origineelste inzending krijgt de 1000 wereldplekken thuisgestuurd.

Uniek! Eten in een adembenemende grot
Wel verklap ik nog een extra tip die wat mij betreft aan het lijstje 1000 plekken die je gezien moet hebben mag worden toegevoegd. Want zeg nou zelf, als je onderstaande foto’s ziet, wil je toch direct aanschuiven?

Dit bijzondere restaurant is gevestigd in een schitterende zeegrot. Sowieso een unieke omgeving om te zien, maar helemaal als je er kunt genieten van lokale specialiteiten en visgerechten. Het idee om hier te dineren is overigens niet nieuw; al in de achttiende eeuw werd hier door rijke heren uit de omgeving gedineerd. Het hotel dat nu op de rotsen boven de grot is gevestigd, houdt deze traditie graag in ere. Van mei tot oktober kun je in de grot aanschuiven voor een spectaculaire avond.

Ristorante Grotta Palazzese, Via Narciso 59, Polignano a Mare, Bari (Puglia)
Reserveren is aan te bevelen en kan telefonisch via 0039-080 4240677 of per e-mail via grottapalazzese@grottapalazzese.it

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *