Ga op pad met onze City Walks!

Zet jezelf in het Italiaanse zonnetje

La dolce vita, het zoete leven, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom zijn we bij Ciao tutti ook constant bezig met alles dat met Italië en haar zoete leven te maken heeft: genieten, genieten en nog eens genieten. Maar al die lekkernijen van pasta tot pesto, van vino tot gelato en van pecorino tot prosciutto zijn niet altijd even gezond. Te veel van het goede vinden we al snel terug op de weegschaal. Op reis zijn en tegelijkertijd ook op dat vlak wat balans vinden, zou ideaal zijn. Laat Lidia Bernabei van SoleLuna daar nu net de perfecte vakantie voor hebben samengesteld…

Vitalitalia-wellness-Italie (1)

De Italiaanse Lidia woont en werkt in Nederland, maar haar hart ligt nog altijd in haar geboorteland. Lidia: ‘Ik wilde altijd al bruggen bouwen tussen talen, culturen en generaties. Toen ik op latere leeftijd in Nederland voedingsdeskundige werd, viel alles samen. Ik wil mensen leren dat je plezier, je vitaliteit en je gezondheid samen kunnen gaan. Mensen die ik in Nederland ontmoet, hebben een heel druk leven en nemen niet de tijd om hun eigen gezondheid en plezier te vinden.

In Italië doen ze dat anders. Ik besloot dan ook om mijn kennis en ervaring daar in de praktijk te brengen. Geregeld geef ik cursussen en organiseer ik reizen naar Toscane. Zo kun je zelf ervaren hoe je een gezondere lifestyle kunt inpassen in je drukke bestaan. Ik geef tips en adviezen, die iedereen in zijn of haar dagelijks leven kan inpassen. Met mijn Italiaanse achtergrond, mijn voedingsstudie en mijn ongeremde nieuwsgierigheid naar andere culturen, laat ik mensen dingen over voeding inzien, die ze nog nooit hadden bedacht.’

Vitalitalia-wellness-Italie (6) Vitalitalia-wellness-Italie (9)

Lidia wil je laten ervaren dat een gezonde levensstijl alles te maken heeft met gezond eten dat ook echt lekker is en dat heilzame ontspanning samengaat met zorgeloze, prettige ervaringen. Geestelijk en lichamelijk ‘detoxen’ en opladen werkt absoluut beter als het gepaard gaat met genieten. Van de zonovergoten natuur van Italië, de prachtige kunst, het la dolce vita-gevoel als je de Italianen ziet flaneren en het geluk dat je vindt in een rijtje cipressen in de ochtendzon…

Tijdens een welzijnsvakantie onder leiding van Lidia en haar team zet je jezelf óók helemaal in het zonnetje, met aandacht voor lichaam én geest. Kun je wel zo’n moment voor jezelf gebruiken?

Vitalitalia-wellness-Italie (2)Vitalitalia-wellness-Italie (2) Vitalitalia-wellness-Italie (4)

Ga dan van 20 tot 25 september 2014 mee naar Toscane aan zee en geniet van een 6-daagse, geheel verzorgde vitaliteitsvakantie in Quercianella, een authentiek Italiaans dorpje aan de prachtige Toscaanse kust ter hoogte van Pisa. Inclusief gezondheids- en lifestylecoaching, yoga, meditatie en mindfulness met paarden. Met lekker en gezond eten, onder andere geïnspireerd op tradities uit Italië en Slow Food. Kortom, eten dat je oplaadt en extra energie geeft. Voor terug mee in de koffer geeft Lidia je op maat gemaakte adviezen en tips mee die meteen toepasbaar zijn in je eigen leven.

Vitalitalia-wellness-Italie (8) Vitalitalia-wellness-Italie (10)

Prijs v.a. € 850,- per persoon (op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, exclusief vlucht en transfers). Als Ciao tutti-lezer krijg je €100,- korting op Vitalitalia aan zee – het enige dat je hiervoor moet doen is de Facebook-pagina van SoleLuna / Vitalitalia liken.

Nu al profiteren van de kostbare kennis van Lidia? Download dan hier het Vitalitalia Zomermenu met tips die het verouderingsprocessen van de zonnestralen tegenhouden, vocht afdrijven en het hongergevoel tegengaan.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *