Ga op pad met onze City Walks!

Win een week vakantie bij Agriresidence Vista Mare in Toscane

win-een-week-Toscane-Tritt-2

Ciao tutti! Dit weekend is voor ons extra feestelijk: vandaag en morgen vieren we namelijk onze zesde verjaardag! Onze allereerste blog publiceerden we op 1 februari 2010, maar aangezien 1 februari dit jaar op een maandag valt, hebben we het feest een paar dagen vervroegd.

Morgen gaan we met een groot deel van het team genieten van een lunch bij Jamie’s Italian in Rotterdam, vandaag vieren we feest met jullie allemaal. Met dank aan Tritt – Toscane-expert bij uitstek – mogen we jullie namelijk trakteren op een weekje Toscane!

Met Tritt beleef je la bella Toscana op haar best. De medewerkers kennen alle plaatsen in Toscane als hun spreekwoordelijke broekzak en zijn altijd op zoek naar de mooiste agriturismi, vakantiehuizen en appartementen.

Als cadeau voor Ciao tutti’s zesde verjaardag stellen ze een heerlijke week Toscane ter beschikking, bij Agriresidence Vista Mare. Deze mooie accommodatie ligt prachtig, in de groene heuvels even buiten het plaatsje Riparbella. Het is er heerlijk rustig, met een geweldig uitzicht op de zee voor de Etruskische kust.

Agriresidence-Vista-Mare-Toscane-Tritt (2) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane-Tritt (3) Agriresidence-Vista-Mare-Toscane-Tritt (4)Agriresidence-Vista-Mare-Toscane-Tritt (1)

Vista Mare ligt op een half uurtje rijden van de stranden bij Cecina en Bibbona. Authentieke plaatsjes als Castagneto Carducci, Bolgheri en Massa Marittima zijn dichtbij, maar ook pareltjes als Volterra, Pisa en San Gimignano zijn goed te bereiken. Iets verder weg, maar zeker goed in te plannen voor een dagtrip, liggen Siena, Florence en Lucca.

Volterra-ToscaneCity-Walk-Pisa (4)Cia-tutti-City-Walk-route-Siena (2)

 

Hoera! De gelukkige winnaar van dit weekje Toscane is Bart Lintjens. Buon viaggio Bart!

Ontdek onze droomplekken in Italië!

4 reacties

  1. Heeeeel gaaf!! Heb direct gereageerd 🙂

  2. ‘Ciao tutti Toscane’. Op 26 februari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakten wie is de gelukkige winnaar geworden?

  3. In onze agenda is 26 februari 2016 nog niet aangebroken…

  4. Wat gaaf! Want wat willen wij graag een tripje naar Toscane maken, wauw! Duimen maar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *