Home » Op vakantie in Italië » Toscane.holiday verzamelt de mooiste plekken in Toscane
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Toscane.holiday verzamelt de mooiste plekken in Toscane

Wil je komende vakantie graag op vakantie naar Toscane maar zie je door alle groene heuvels en cipressen niet meer wat nu écht een unieke plek is? De onlangs gelanceerde website dot.holiday helpt je bij het zoeken naar de mooiste vakantiebestemming in heel Toscane.

toscane.holiday

Of je nu graag wil logeren in een B&B in de buurt van Lucca of juist op zoek bent naar een groot vakantiehuis in de heuvels rondom Florence, op dot.holiday vind je wat je zoekt. Als je daar graag hulp of advies bij nodig hebt, staan Daniele (in Italië), Elisa (in België) en de rest van het team voor je klaar, via de online chat, via e-mail en natuurlijk ook ter plaatse. Je kunt je vragen gewoon in het Nederlands stellen.

Je krijgt persoonlijk advies en al je vragen worden beantwoord. Ook geeft het team je graag tips als je nog twijfelt in welk deel van Toscane je een vakantiewoning wil boeken. Om alvast in de stemming te komen, tipt Daniele alvast vier Toscaanse juweeltjes:

B&B Le Caselle – deze bed & breakfast ligt vlak bij Lucignano, het juweeltje van de Val di Chiana, met typisch middeleeuwse straatjes, lieflijke kerkjes en de Gouden Boom der Liefde.

Le-Caselle-Toscane-Holiday-1 Le-Caselle-Toscane-Holiday-2 Le-Caselle-Toscane-Holiday-3

Villa Capezzine – deze villa is het meest recente restauratieproject van Daniele. Hij heeft dit historisch gebouw op een prachtige manier doen herleven. Villa Capezzine ligt in Cortona, langs de panoramische weg die van Cortona naar Montepulciano leidt. Vanuit de villa heb je uitzicht over de wijngaarden waar de druiven voor de Vino Nobile of Montepulciano groeien.

Villa-Capezzine-Toscane-Holiday-1 Villa-Capezzine-Toscane-Holiday-2 Villa-Capezzine-Toscane-Holiday-3

B&B Casale Virgili – dit zeventiende-eeuwse gerestaureerd landhuis is gerenoveerd met aandacht voor de rustieke elementen maar straalt tegelijkertijd elegantie uit. Casale Virgili ligt aan de rand van Siena, op slechts vijftien minuten rijden van de Chianti, bekend om de uitgestrekte wijngaarden en olijfbomen. Ten zuiden van de B&B vind je de Crete, het typische heuvellandschap van dit gebied dat gegarandeerd de mooiste vakantiefoto’s oplevert!

Casale-Virgili-Toscane-Holiday Casale-Virgili-Toscane-Holiday-2 Casale-Virgili-Toscane-Holiday-3

Villa Ceppeto – deze gerestaureerde boerenschuur ligt aan de rand van de Chianti, op een terrein dat zich over 70.000 vierkante meter uitstrekt en waarop bossen, olijfboomgaarden en velden vol irissen te vinden zijn. Er is zelfs een vijver, waar je in de schaduw van Italiaanse populieren heerlijk een siësta kunt houden.

Villa-Ceppeto-Toscane-Holiday Villa-Ceppeto-Toscane-Holiday-2 Villa-Ceppeto-Toscane-Holiday-3

Daniele en zijn team hebben de accommodaties allemaal zelf uitgezocht. Ze onderhouden een intensief contact met de eigenaren. Indien nodig kan een van de teamleden ook ter plaatse te hulp schieten. Zo ben je verzekerd van een aangenaam verblijf.

Uniek is ook dat dot.holiday een gratis annuleringsverzekering aanbiedt. Mocht je je reis moeten afzeggen vanwege familieproblemen, ziekte of andere onvoorziene gebeurtenissen, dan krijg je de reissom dankzij deze gratis verzekering terug. Je betaling wordt sowieso pas doorgegeven aan de eigenaar van het vakantieverblijf wanneer je ter plaatse ziet dat je krijgt wat je is beloofd.

5% korting op je vakantie in Toscane
Om de lancering van deze nieuwe website te vieren, krijg je nu 5% korting op je boeking. Het enige dat je daarvoor moet doen, is een profiel aanmaken op dot.holiday. En een mooi vakantieadres uitzoeken natuurlijk!

Kom je er niet helemaal uit? Bel dan naar 0041-774284418 of stuur een e-mail. Daniele en zijn team helpen je dan om de perfecte vakantie in Toscane voor je te vinden.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *