Ga op pad met onze City Walks!

Toscaanse reisgenoten

We zijn niet de enigen die komende week door Toscane reizen. Ook Chantal en Gijs zullen tot en met 28 april een stukje Toscane verkennen. Voor Italissima maken ze de volgende rondreis:

kaartje-Italissima

Anders dan wij weten Chantal en Gijs nog niet precies wat ze onderweg allemaal gaan doen. Want hoewel een aantal activiteiten al is ingepland, wordt de rest bepaald door iedereen die Chantal en Gijs op hun reis volgt.

Italissima-Toscane

Elke dag kun je via Facebook een stem uitbrengen op een van de twee suggesties voor de volgende dag. Vrijdag werd bijvoorbeeld bepaald dat Chantal en Gijs vandaag een aantal dorpjes in de Chiantistreek gaan ontdekken. Wij hadden hen liever wijn zien proeven (de tegenhanger van het bezoek aan de Chiantidorpjes), maar hopelijk mogen ze dat onderweg alsnog doen. Een bezoek aan de Chiantidorpjes zonder hier en daar een goed glas is immers niet compleet…

Het verslag van het bezoek aan de Chianti is na vandaag te lezen op het speciale reisblog van Gijs en Chantal, waar ze ons steeds op de hoogte houden van hun ervaringen. Stemmen op activiteiten voor de komende dagen kan via de Facebook-pagina van Italissima. Wanneer je mee stemt, maak je bovendien zelf kans op een verblijf in Toscane, zodat je in de voetsporen van Chantal, Gijs en Ciao tutti kunt treden!

topfoto_reisblog

De-duizend-tinten-van-Toscane-Saskia-BalmaekersMeer lezen over Toscane?
Bestel dan nu alvast – met persoonlijke boodschap en een leuke korting – Saskia’s nieuwe boek De duizend tinten van Toscane, dat eind mei verschijnt!

Voor slechts € 17,95 (in plaats van de reguliere prijs van € 19,95 plus verzendkosten die straks zal gelden) ga je op ontdekkingstocht door deze schitterende regio, langs cipressen en wijnranken, torens en tradities, beelden en gerechten. Bestellen kan door een e-mailte sturen naar blog@ciaotutti.nl o.v.v. Toscane. Vermeld je naam en adresgegevens, hoeveel exemplaren je wil bestellen en voor wie het gesigneerd moet worden (eventueel ook met welke boodschap). Je krijgt dan van uitgeverij Edicola een factuur. Na het betalen hiervan ben je verzekerd van een kleurrijk exemplaar van De duizend tinten van Toscane, meteen bij verschijnen! Deze aanbieding is geldig tot en met 25 mei 2013.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *