Ga op pad met onze City Walks!

Ontdek samen met Saskia de geheimen van Inferno!

Saskia schreef De geheimen van Inferno, naar aanleiding van Dan Browns duizelingwekkende Inferno. Saskia neemt je in het boek mee naar de stad van Dante. Welke aanwijzingen zijn er in Florence terug te vinden over het meesterwerk van Dante Alighieri?

Wie nieuwsgierig is naar Dantes voetsporen in Florence, kan in het najaar van 2014 samen met Saskia ter plekke op pad om de spannende verhalen en bijzondere wetenswaardigheden te ontdekken.

Dante
Van dinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober 2014 neemt Saskia je mee naar Dantes hel. Figuurlijk welteverstaan, want achter elke steen schuilt in Florence een paradijs. Dat begint al bij de prachtige koepel van de Duomo, die je van veraf ziet schitteren tegen de Toscaanse hemel. Op deze plek starten we op woensdag een wandeling door het historisch centrum, die je langs alle hoogtepunten uit Inferno zal voeren. Van de Duomo en de doopkapel tot het Palazzo Vecchio en de sfeervolle Ponte Vecchio.

De avond ervoor, op dinsdag, zal Saskia na aankomst in de stad alvast een introductie geven op Dantes reis door de hel, zodat de verhalen veel meer gaan leven en je alvast een beetje voorbereid bent op alle moois wat je zult gaan zien in Florence.

Op donderdag brengen we een bezoek aan de wijk Oltrarno, aan de andere kant van de rivier de Arno, met onder andere het Palazzo Pitti en de Bobolituinen, die in Inferno een belangrijke rol spelen. Daarna heb je de rest van de dag tijd om zelf nog even door Oltrarno te struinen – met uiteraard volop culinaire en culturele tips van Saskia, die haar hart heeft verloren aan dit bijzondere stukje Florence.

Praktische informatie
De reis ‘De geheimen van Inferno’ vindt plaats vandinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober 2014 (4 dagen, drie nachten). We verblijven bij B&B Le Stanze del Duomo in hartje Florence.

De prijs van deze reis is € 975,- (incl. BTW). Dit is inclusief retourvlucht Pisa-Rotterdam of Pisa-Eindhoven, vervoer van vliegveld Pisa naar Florence, verblijf bij B&B Le Stanze del Duomo op basis van een tweepersoonskamer* (incl. ontbijt, city tax en wifi), een welkomstdiner, een aperitivo en het boek De geheimen van Inferno.

*éénpersoonstoeslag: € 75,-

Actie: de tweede persoon krijgt 50% korting op de Inferno-reis in oktober 2014!

Meer informatie en boeken
Wil je meer informatie over deze reis of wil je meteen boeken? Ga dan naar de website van More than Travel en bereid je vast voor op een unieke reis.

More-Than-Travel

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *