Ga op pad met onze City Walks!

De fijnste plekken voor een onvergetelijke vakantie in Italië

Verdi wist het al: er is geen plek op aarde die kan tippen aan Italië. Wij zijn het roerend met hem eens en nemen jullie dan ook graag mee naar de állermooiste plekken in de laars.

Meestal tippen we bijzondere bezienswaardigheden, prachtige pleinen, fijne restaurants, unieke musea of zonnige stranden, maar vandaag delen we onze favoriete accommodaties in Italië. Plekken waar we graag logeren tijdens onze reizen door Italië, waar we schommelen in een hangmat, een frisse duik nemen, lekker lang uitslapen of juist vroeg in de tuin zitten te schrijven.

vakantie-Italië-tips-accommodatie (1)

Het is een hele verzameling geworden, met een selectie van bijna 400 mooie vakantiebestemmingen in heel Italië. We nodigen je uit heerlijk te grasduinen en ideeën op te doen voor je volgende vakantie.

Wil je bijvoorbeeld genieten van het prachtige natuurschoon of de heerlijke keuken van Toscane? Boek dan een verblijf bij Agriturismo I Monti, bij B&B All’Ombra del Tiglio of bij Podere Cerale. Of huur een prachtig appartement in hartje Florence!

Liever vakantie vieren in Puglia? Slaap dan in een bijzondere trulloin een authentieke maar tevens luxe masseria of in een fijne B&B hartje Lecce.

Trullo-Bellissimo-1

We tippen heerlijke logeeradressen in het groene Umbrië, in de heuvels vol wijngaarden in Piemonte en in Le Marche en naar de kleurrijke kust van Ligurië.

vakantie-Italië-tips-accommodatie (12)

We nemen je mee naar prachtige oases van rust op Sicilië en Sardinië maar ook naar de fijnste adressen in Rome of net even buiten de stad.

vakantie-Italië-tips-accommodatie (11)

Dat en nog veel, heel veel meer vind je op ons vakantieportal. Pak je koffer vast in, want je zult vast en zeker meteen een paar mooie droomplekken ontdekken waar je meteen heen wil reizen…

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *