Ciao tutti’s droomplekken: de állermooiste accommodaties in Italië

Toe aan een heerlijke vakantie in Italië? Op onze speciale Vakantie in Italië-website vind je de allermooiste plekken voor een onvergetelijk verblijf! Wij hebben alvast een voorselectie gemaakt van onze favoriete agriturismi, bed & breakfasts, vakantiehuizen en bijzondere logeeradressen (van trulli in Puglia tot een middeleeuwse toren aan de kust van Le Marche). Het plannen maken voor (en boeken van) een reis naar Italië was nog nooit zo makkelijk!

vakantie-italie-boeken-plannen

Ciao tutti laat je alvast wegdromen, met een selectie van ruim 200 mooie vakantiebestemmingen in heel Italië. Of je nu op zoek bent naar een fijne agriturismo in Toscane of een bijzondere villa in Le Marche, naar een trullo in Puglia of een heerlijke bed & breakfast in Rome – je vindt het allemaal op ons vakantieportal.

We geven al een tiental suggesties. Klik op een van de foto’s en laat je inspireren!

bed-breakfasts-italievakantie-in-puglia-tips-trulloOlive trees garden, mediterranean olive field ready for harvest.VITERBO,ITALY-DECEMBER,20,2013piemontevakantie-le-marche-marken-italievakantie-campanie-amalfikust-napelsTuscany at springFresh Homemade Traditional Cannoli

We nodigen je uit heerlijk te grasduinen en ideeën op te doen voor je volgende vakantie. Pak wel je koffer vast in, want je zult vast en zeker meteen willen vertrekken! Buon viaggio, divertitevi!

vakantie-italie-boeken-plannen-2

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *