Home » Op vakantie in Italië » Azienda Italia – voor een onvergetelijke vakantie in Italië
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Azienda Italia – voor een onvergetelijke vakantie in Italië

Als je al vijftien jaar door Italië tuft, op zoek naar alleen de állerbeste vakantiehuizen en agriturismi, dan heb je op een gegeven moment wel een heel mooi aanbod bij elkaar verzameld. Marjon van Azienda Italia heeft met passie voor Italië, ongemeten enthousiasme voor het agriturismo-concept en als hoogste prioriteit klantgerichtheid een selectie van accommodaties gemaakt waar je met recht U tegen zegt.

Azienda-Italia (14) Azienda-Italia (15)

Marjon werd in 1998 op slag verliefd op Italië en de puurheid van de agriturismi. Het platteland, de keuken, de cultuur en vooral de gastvrijheid van de Italianen raakten haar zó dat ze besloot van haar liefde haar werk te maken.

Azienda Italia biedt een ruime keuze aan uitsluitend zelf bezochte accommodaties variërend van agriturismi, vakantiehuizen en appartementen. De nadruk ligt op Midden-Italië met Toscane, Le Marche, Umbrië en Lazio in de hoofdrol, maar sinds kort is het aanbod ook uitgebreid naar Piemonte, in het noorden van il bel paese. Je alleen beperken tot één gedeelte is met zo’n paradijselijk mooi land natuurlijk ook bijna onmogelijk!

Azienda-Italia (13)Azienda-Italia (11) Azienda-Italia (10) Azienda-Italia (7)

Op zoek naar een leuk appartement voor met z’n tweetjes in Rome? Of liever op vakantie met het hele gezin? Wat dacht je van een landelijk gelegen, kindvriendelijke en uiterst comfortabel ingerichte agriturismo – uiteraard mét zwembad – in Toscane? Liever met een groep een heel vakantiehuis afhuren, met alle privacy van dien? Geen idee wat het beste bij je voorkeuren en budget past? Marjon zoekt samen met haar collega Mascha graag de ideale plek voor je uit voor een onvergetelijke vakantie in het prachtige Italië.

Azienda-Italia (6) Azienda-Italia (5) Azienda-Italia (4)

Ze geven je bij Azienda Italia natuurlijk ook graag informatie over de omgeving, de sfeer en andere goede tips die tijdens je vakantie goed van pas zullen komen. Zo vertelden ze ons bijvoorbeeld wat meer over de Monti Sabini, een redelijke onontgonnen deel van Lazio, dat wij niet eens kenden. En dat wil wel wat zeggen!

Azienda-Italia (2)

Ten noordoosten van Rome liggen de Monti Sabini, een gebied vol prachtige bosrijke heuvels, olijf- en wijngaarden en uitzichten waar je niet op uitgekeken raakt. Kunstenaars uit de middeleeuwen en de renaissance hebben ook hier hun sporen achter gelaten en zo geniet je van een vakantie vol natuur gecombineerd met de juiste dosis cultuur. Met Rome op slechts twintig kilometer afstand zit je hier als cultuurliefhebber natuurlijk sowieso helemaal goed. Een gebied om te onthouden dus, het staat in elk geval op ons wensenlijstje voor 2015!

Azienda-Italia (1) Azienda-Italia (3)

Wil je ook genieten van een van de bijzondere accommodaties die Azienda Italia hier of elders in Italië heeft weten te vinden? Naast de laagste prijsgarantie biedt Azienda Italia tot 31 januari 2015 diverse vroegboekkortingen tot 10%. Aanbetalen hoeft ook pas eind januari en zo ga je wel heel ontspannen het nieuwe jaar in. Het aftellen naar de vakantie is begonnen! Buon viaggio!

Je kunt contact opnemen met Azienda Italia via de website, maar even bellen (0031-313471104) of mailen naar info@azienda-italia.nl kan natuurlijk ook.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *