Ga op pad met onze City Walks!

Wint Ciao tutti de Wereldwijzer Reisblog Verkiezing 2012?

Nu de verkiezingsuitslag bekend is, is het tijd voor een nieuwe verkiezing, en wel die van Beste Reisblog 2012. Vorige maand meldde ik Ciao tutti aan voor de Wereldwijzer Reisblog Verkiezing 2012. Afgelopen maandag maakte de jury de vijf blogs bekend die mee mogen dingen naar de eervolle titel ‘Beste Reisblog’ en Ciao tutti staat erbij!

Tot 26 september 12 uur ’s middags kun je je stem uitbrengen op Ciao tutti via het Wereldwijzer Reisforum. Daarvoor moet je je wel even aanmelden bij dit forum, maar dit is helemaal gratis – en bovendien kun je dan op het forum zoeken naar en meepraten over Italiaanse topics en andere reistips en -verhalen.

De schrijver(s) van de winnende blog ontvangen twee vliegtickets naar Barcelona. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik het daar natuurlijk niet voor doe (het zou zelfs een beetje als vreemdgaan voelen, een weekendje Spanje), maar wel voor de titel en de eer die daarmee verbonden is.

Wil je je stem uitbrengen, dan kan dat zoals gezegd op het Wereldwijzer Reisforum. Zelf maak je dan ook nog kans op een prijs; onder de stemmers worden 5 verrassingspakketten van Care Plus verloot. Gauw stemmen dus, en dan dubbel duimen.

Grazie mille alvast!
Saskia

Ontdek onze droomplekken in Italië!

2 reacties

  1. Natuurlijk hebben we een stem uitgebracht, leuk dat je gelijk kan zien hoe de wedstrijd verloopt! En die datum brengt vast geluk! :)!!!

  2. Gestemd. dat moet toch lukken met zoveel trouwe lezers!!!! Succes Saskia !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *