Ga op pad met onze City Walks!

Vijf last minute Sinterklaascadeaus

Nog niet alle cadeaus voor het heerlijk avondje in huis? Geen nood, vandaag een paar last minute cadeautips die de Goedheiligman gewoon online kan bestellen!

Waar is de Mona Lisa?
In dit superzoekboek ga je samen met agenten Rat en Wolf op zoek naar de Mona Lisa, die door vijf boeven is ontvoerd uit het Louvre in Parijs. De boeven zijn slim en vooral snel; ze vluchten. De agenten laten zich niet kennen en blijven zoeken naar de Mona Lisa– maar daar hebben ze wel hulp bij nodig. Weet jij de Mona Lisa te vinden?

De zoektocht voert naar Berlijn, Londen, Barcelona, Amsterdam en Rome. In deze laatste stad voert de zoektocht langs het nieuwe MAXXI-museum, het Colosseum, de Spaanse trappen, de Trevifontein, straatjes met wapperende was, kleine restaurantjes en de Engelenbrug. Oplettende kijkers zien bovendien een Venetiaanse gondel en kunst uit Florence. Alleen al in Rome zijn uren zoekplezier gegarandeerd!

De ontvoering van Mona Lisa
Maayken Koolen & Nickie Theunissen
ISBN 9789044815757
€ 16,95
Clavis Uitgeverij

Bestel De ontvoering van Mona Lisa via deze link bij bol.com

De Toren van Pisa in stukjes
De beroemde scheve toren heeft Pisa wereldwijd op de kaart heeft gezet. Elk jaar gaan tienduizenden mensen met de toren op de foto. Met deze bijzondere 3D-puzzel haal je de Toren van Pisa gewoon zelf in huis. Trotseer de zwaartekracht en zorg ervoor dat dit schuine gebouw, dat bestaat uit 216 stukjes, blijft staan!

Ravensburger Toren van Pisa – 3D puzzel | € 21,99 | bestel de Toren van Pisa-puzzel bij bol.com

Nog een puzzeltip: Pisa in motion, een cartoonpuzzel van Robert Crisp met een afbeelding van de Toren van Pisa die – help! – omvalt:

Koning van Katoren
Het lievelingsboek uit mijn jeugd is nu verfilmd! Vanaf 5 december kun je ook in de bioscoop genieten van de avonturen van Stach, die deels in Italië zijn opgenomen. De Sint raadt echter aan eerst het boek (voor) te lezen, want Jan Terlouw schreef met Koning van Katoren echt een klassieker, die bij jong en oud in de smaak zal vallen. Ik las het boek afgelopen weekend sinds lange tijd weer eens en heb er net zo van genoten als zo’n twintig jaar geleden!

Koning van Katoren
Jan Terlouw
ISBN 9789047705161
€ 12,50
Lemniscaat

Bestel Koning van Katoren via deze link bij bol.com

Voor alle Geronimo-fans!
Dit muizenissige kleur- en spelletjesboek staat boordevol kleurplaten en spelletjes van alle avonturen die Geronimo en zijn familie beleefd hebben. Voor vandaag al een voorproefje: een kleurplaat van Geronimo die druk doende is met het bakken van pepernoten – met recept!

Nog veel meer kleurplaten en spelletjes met deze Italiaanse muis in de hoofdrol vind je in

Geronimo’s Kleur- en Spelletjesboek
ISBN 9789085921905
€ 5,95
De Wakkere Muis

Bestel Geronimo’s Kleur- en Spelletjesboek via deze link bij bol.com

Designhert
Voor een (kinder)kamer in kerstsfeer: deze vrolijk gekleurde hertenkop van het Italiaanse MIHO. Je krijgt deze hertenkop in een doe-het-zelfpakket geleverd, dat je in no time samen met je kind(eren) in elkaar kunt zetten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. Weer volop leuke ideetjes, kleurplaat al geprint!
    Mijn kleinzoon is lekker aan het kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *