Home » Nieuws uit Italië » Trouwen in Italië? Maak kans op een gratis fotoreportage!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Trouwen in Italië? Maak kans op een gratis fotoreportage!

Sinds Filippo en Erika elkaar hebben gevonden, zijn ze onafscheidelijk. En dat mag iedereen weten! De waterpoloër en rechtenstudente wilden dan ook heel graag hun liefde laten vastleggen op een plek die voor hen allebei betekenis heeft.

Aangezien beiden opgroeiden onder de rook van Florence was de locatie snel bepaald: de stad van Dante, Machiavelli en Brunelleschi. We begonnen ons bezoek op het Piazzale Michelangelo, vanwaar het uitzicht op de vele monumenten adembenemend is.

Vervolgens wandelden we de heuvel af zochten een brug met zicht op de rivier de Arno. Na een aantal mooie platen te hebben geschoten, ging de tocht verder via de drukke winkelstraat Via dei Calzaiuoli naar de Santa Maria del Fiore, de Duomo van Florence.

Terwijl de zon langzaam zakte genoten we van het prachtige plein en de indrukwekkende kathedraal.

Ten slotte begaven we ons, na een tussenstop bij de Galleria degli Uffizi, naar de Ponte Vecchio – de oudste brug van Florence.

foto’s: Jeroen Savelkouls Fotografie 

Wil jij ook zo’n mooie fotoreportage met je geliefde? Speciaal voor de lezers van Ciao tutti geeft Jeroen Savelkouls Fotografie eenmalig een huwelijksreportage in Italië cadeau.

Het aanbod bestaat uit twaalf uur fotografie, vrij te besteden aan onder meer de voorbereidingen, de ceremonie, het feest en een reportage zoals die met Filippo en Erika op een locatie naar keuze (reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen, extra wensen/uren evenmin).

[update augustus 2018] De gelukkige winnaars Karlijn en Claudio zijn getrouwd in Rome. Jeroen maakte een prachtige shoot, waarvan je in deze blog een voorproefje kunt bewonderen.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *