Home » Nieuws uit Italië » Schitter mee in Najib Amhali’s Valentino!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Schitter mee in Najib Amhali’s Valentino!

Nu ik het ‘filmsterrenleven’ van dichtbij heb mogen meemaken, wijs ik jullie graag op de mogelijkheid om mee te werken aan een Italiaans gekleurde film die begin volgend jaar in de bioscoop zal verschijnen: Valentino.

Niemand minder dan Najib Amhali gaat de hoofdrol vertolken in deze romantische komedie. Hij speelt de rol van de Italiaanse autoverkoper Dino Valentino, die indruk wil maken op de vrouw van zijn dromen, maar totaal verstrikt raakt in zijn eigen leugens. Het is voor Najib zijn eerste hoofdrol in een speelfilm en hij geeft zijn fans de mogelijkheid dit proces met hem te delen, door als associate producer aan de film mee te werken.

Het verhaal van Valentino
Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan! Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

Najib Amhali over zijn rol als ‘Italiaan’: ‘Toen de producent mij benaderde voor deze rol, wist ik dat Valentino mij op het lijf geschreven was. Want als je aan een romantische, charmante Italiaan denkt, dan denk je natuurlijk meteen aan mij. De opnames van Valentino starten deze zomer nog, en de afgelopen weken heb ik dan ook al diverse tips gekregen van echte Italianen over onder andere Italiaanse passie, temperament en muziek. Dit is allemaal gefilmd en exclusief voor de associate producers van Valentino te bekijken op de website.’

Volg Valentino op de voet!
Iedereen kan zich opgeven om als associate producer aan de film mee te werken. Zo krijg je de kans om van het begin tot het eind de productie te volgen en Najib te steunen. Bovendien krijgen deze associate producers (net als echte filmproducers) diverse rewards,waaronder een gesigneerde dvd, een sneak preview van de film en de kans om in de film te figureren! Najib legt in dit filmpje uit hoe het werkt, maar ook op de speciale website vind je alle informatie over hoe je associate producer kunt worden.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Een Nederlands Marokaan die een Italiaan gaat neerzetten. Benieuwd hoe dit gaat meevallen. Moet kunnen…:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *