Ga op pad met onze City Walks!

Kerst met Ciao tutti

Terwijl wij de laatste voorraden chocoladeletters en pepernoten inslaan, raakt Italië elke dag meer in de ban van het kerstfeest. In steeds meer steden verschijnen spectaculaire lichtinstallaties (zo wandel je over de Corso in Rome onder een meterslanger tricolore-slinger van honderden lichtjes) en de jaarlijkse kerstmarkt op Piazza Navona ging dit jaar zelfs twee weken eerder van start.

Op Ciao tutti gaan we mee in deze kerstsfeer, met vanaf vandaag regelmatige updates over bijzondere kerstactiviteiten in Italië, zoals het Natale di Vetro in Venetië, de mooiste kerstmarkten, bijzondere kerststallen en kerstuitjes in Italiaanse sfeer in eigen land.

Daarnaast heb ik afgelopen weken gezocht naar een manier om alle kerstverhalen, recepten en cadeautips die ik eerder op Ciao tutti publiceerde, op een overzichtelijke manier samen te voegen, zodat jullie dat alles in één oogopslag kunnen zien, lezen en bewaren. Het resultaat daarvan is een nieuwe website: Kerst met Ciao tutti!

Un piccolo mondo met volop inspiratie voor feestdagen in Italiaanse stijl. Met verhalen over elementen die onmisbaar zijn voor een Italiaanse kerst: prosecco en panettone, uitgebreide kerststallen met pizzabakkers en voetballers rondom de kribbe en een uitgebreide selectie kerstcadeaus voor Italiëliefhebbers. Met ruim 150 cadeaus moet daar wel een verlanglijstje uit samen te stellen zijn!

Neem gauw een kijkje op dit nieuwe zusje van Ciao tutti en verras jezelf, familie en/of vrienden met een Italiaans kerstcadeau.

P.S. Voor de duidelijkheid: de komende weken blijf ik gewoon twee keer per dag een blog schrijven op Ciao tutti. De berichten, recepten en cadeaus in kerstsfeer op Kerst met Ciao tutti zijn dus gewoon een extra dosis Italiaanse inspiratie!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

7 reacties

 1. Wat een geweldig mooie site; het zusje van Ciao Tutti!!!!
  Zeer inspirerend en mooi vorm gegeven.

 2. Jeannette en Ton

  Auguri, met deze schitterend nieuwe site. Wat prachtig!
  En wat een assortiment, voor ieder wat wils.
  Heel veel succes ermee. Ciao!

 3. Wat heb je dat prachtig gedaan en wat heb je Kerst met Ciao Tutti schitterend weer gegeven. Ik hoop dat heel veel mensen er een kijkje opnemen en net zo zullen genieten als ik doe! Auguri Saskia!

 4. Ciao Saskia,

  Wat een geweldige leuke ciaotutti vanochtend. Dit is iets wat ik heel graag wil bewaren. Dank je wel.

  Tanti saluti.

 5. Grazie Esther!

 6. Dankjewel allemaal voor jullie felicitaties en complimenten! Het belooft nu al een mooie Italiaanse decembermaand te worden!

 7. Angela Scheepsma

  Erg leuke tips! Ikzelf geef altijd een leuke cadeaubon van Your Gift voor kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *