Home » Nieuws uit Italië » Hoera! Ciao tutti wordt 5 jaar en trakteert!
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Hoera! Ciao tutti wordt 5 jaar en trakteert!

Ciao-tutti-vijf-jaar

Het is feest! Vandaag precies vijf jaar geleden schreef Saskia het allereerste stukje voor haar blog, als intro op een dagelijks stukje Italië. Vanaf die dag heeft ze vijf jaar lang elke dag een stukje Italië met jullie gedeeld, eerst alleen, later samen met Willemijn, Hans, Sophie en verschillende gastbloggers uit Nederland en Italië.

Wat vijf jaar geleden begon als een hobby is inmiddels een fulltime bestaan – maar ook nog steeds onze grootste hobby. We zijn elke dag bezig met reizen, mooie verhalen, het bewerken van foto’s, het beantwoorden van jullie vragen via e-mail, het zoeken van nieuwe mooie plekken in Italië en het bedenken van nieuwe ideeën.

laptop-blog-Italie

Dat we dit elke dag kunnen doen hebben we mede te danken aan jullie, trouwe lezers. Dankzij jullie enthousiaste reacties, verhalen, vragen, suggesties en terugkerende bezoeken om met ons mee te reizen, kunnen wij steeds meer van Italië ontdekken.

Veel lezers hebben ons afgelopen jaar gevraagd wat er nu allemaal bij komt kijken, bij het bloggen. Onze reizen en ervaringen delen we natuurlijk wel, maar wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Als je steeds op pad bent, wanneer schrijf je dan je verhalen? En hoe ontmoet je al die leuke mensen die je een stukje van ‘hun’ Italië laten zien? Op veler verzoek zullen we jullie later in feestmaand februari alle details over het leven als Italiëblogger verklappen. Maar eerst gaan we uitdelen, want wie jarig is trakteert!

feest-Ciao-tutti-5-jaar (1)

Ciao tutti trakteert!
Om ons vijfjarig jubileum ook met jullie te kunnen vieren, hebben we in februari elke dag een mooi Italiaans cadeau in de aanbieding. We beginnen morgenmiddag met mooie Italiaanse bubbels, maar gedurende de maand komt er voor ieder wat wils aan bod: kookboeken, make-up, gadgets, filmkaartjes, Italiaanse koffie, koekjes en chocolade, limoncello, olijfolie en als klap op de vuurpijl… zullen we dat al verklappen? Vooruit, een reischeque van Eliza was here!

We delen deze winactie elke middag om 12.00 uur in een blog op Ciao tutti, via Twitter én op onze Facebookpagina. Nieuwsgierig? Zorg dus dat je tijdens je lunchpauze meteen even kijkt wat de prijs van de dag is en het winformulier invult. Voor elke prijs maken we na vijf dagen de winnaar bekend. En natuurlijk mag je elke dag opnieuw meedoen!

Ciao-tutti-City-Walk-Verona-cadeau

Nóg een cadeautje
Voor wie het eerder deze week gemist heeft: we hebben ter ere van het jubileum nóg een cadeautje voor jullie. We hebben afgelopen week namelijk een nieuwe uitgave geïntroduceerd, de Ciao tutti City Walks, en de eerste wandeling, door romantisch Verona, kun je nu helemaal gratis downloaden. In de blog waarin we de eerste vijf City Walks introduceren, vind je de downloadlink voor deze gratis route.

Wij toosten vandaag met z’n allen in Rome op deze mijlpaal. Dat is namelijk de plek waar Saskia’s liefde voor Italië lang geleden ontstond. Rome zal die liefde dit weekend zeker aanwakkeren en de mooie verhalen die Rome voor ons in petto heeft, zullen we volgende week zeker met jullie delen. Maar eerst gaan we hier in Rome aan de verjaardagstaart. Tanti auguri a Ciao tutti!

feest-Ciao-tutti-5-jaar (3)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Erwin van Heteren

    Ciao tutti,

    Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. Ik moet zeggen helaas ken ik Ciao Tutti pas een jaar of twee, dus ik heb heeeeel veeeel gemist. Maar sinds die tijd kan ik twee keer per dag heerlijk genieten van mijn favoriete land. La Bella Italia. Dank hiervoor. Ik wens jullie een fantastisch weekend en gun jullie een mooie toekomst, waar ik dan weer van kan genieten via de blogs.

    Groetjes,

    Erwin van Heteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *