Home » Nieuws uit Italië » Fotowedstrijd: ‘Winters Italië’
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Fotowedstrijd: ‘Winters Italië’

Italië levert ook in de winter de mooiste plaatjes op. De zon die de sneeuw op de bergtoppen beschijnt, de mooiste lichtfestivals, prachtig versierde winkelstraten, levende kerststallen, stevige maaltijdsoepen, romige risotto’s en stapels panettonedozen… Een seizoen dat garant staat voor feest – en dus ook voor feestelijke foto’s.

Omdat iedereen een eigen idee heeft bij winter in Italië, organiseert Ciao tutti deze decembermaand dan ook een fotowedstrijd met als thema ‘Winter in Italie’. Stuur ons je mooiste winterfoto(‘s), waarbij je winter breed mag interpreteren: heerlijke wintergerechten, Napolitaanse kerststallen, foto’s van een winterse stedentrip, een bezoek aan Italiaanse kerstmarkt of een Italiaans getint winters moment in eigen land – het is aan jullie creativiteit hoe je het thema op de foto terug laat komen. Foto’s uit de oude doos insturen mag natuurlijk ook – hoe meer foto’s, hoe meer kans op een van de prachtige prijzen.

Hoe doe je mee?
Mail je Italiaanse winterfoto(‘s) voor 6 januari 2013 naar blog@ciaotutti.nl Zorg ervoor dat de bijlagen gezamenlijk niet groter zijn dan 6 MB. Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer.

Wat kun je winnen?
Alle foto’s maken kans op een van de vele boeken in Italiaanse stijl die de afgelopen maanden op Ciao tutti zijn uitgelicht. Maar dat is nog niet alles! Een jury van Italiëliefhebbers zal de foto’s beoordelen en de mooiste, origineelste en leukste foto’s selecteren. Van deze foto’s maken we in januari een winters filmpje, waarin je als hoofdrolspeler natuurlijk ook genoemd wordt.

Degene die de aller-, allermooiste foto instuurt, krijgt deze foto afgedrukt op canvas om thuis aan de muur te hangen en het hele jaar door te kunnen genieten van de prachtige Italiaanse winter.

Wij wachten vol spanning op jullie inzendingen, en geven alvast een voorproefje van een paar winterse plaatjes:

Luci d’Artista – winters lichtfestival in Turijn
winter in de bergen van Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse kerstkrans van kurken
kerststal in Sorrento
Natale di Vetro in Venetië

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *