Ga op pad met onze City Walks!

Pienza in prachtige plaatjes

Regelmatig struinen we door de straatjes van Pienza, maken we een tussenstop in de Via dell’Amore en kopen we een heerlijk stuk pecorino voor bij een picknick of een aperitivo. Ook gaan we dan altijd even naar het kapelletje dat de voorkant van Saskia’s nieuwe boek siert, ten zuiden van de stad, te midden van cipressen en graanvelden.

Cappella-Madonna-di-Vitaleta-San-Quirico-Val-Orcia-Toscane

Nellie Kanters reisde deze maand ook naar Pienza en was op slag verliefd op deze stad. Ze schoot er prachtige plaatjes, waarvan we er vandaag een aantal delen. Geniet mee van prachtig Pienza!

Pienza-Nellie-KantersPienza-Nellie-Kanters (1) Pienza-Nellie-Kanters (2) Pienza-Nellie-Kanters (3) Pienza-Nellie-Kanters (4) Pienza-Nellie-Kanters (5) Pienza-Nellie-Kanters (6) Pienza-Nellie-Kanters (7) Pienza-Nellie-Kanters (8) Pienza-Nellie-Kanters (9) Pienza-Nellie-Kanters (10) Pienza-Nellie-Kanters (11) Pienza-Nellie-Kanters (12) Pienza-Nellie-Kanters (14) Pienza-Nellie-Kanters (15) Pienza-Nellie-Kanters (16)Pienza-Nellie-Kanters (13) Pienza-Nellie-Kanters (17)

Italië in The Gallery
Meer foto’s zien van Nellie? Nog tot maandag 7 september 2015 is er een mooie expositie met tal van haar Italiëfoto’s bij The Gallery (Arnhemsestraat 47 in Brummen). Je kunt er terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *