Ga op pad met onze City Walks!

Een andere kijk op Rome

ReisgidsRoma.be

Bart is gepassioneerd Italiëreiziger, reisleider en gids. Al meer dan 20 jaar doorkruist hij de laars, net als wij altijd in gezelschap van fotocamera en notitieboek, om de mooiste indrukken vast te leggen.

Een van Barts favoriete bestemmingen is la bella Roma. Door middel van zijn foto’s laat hij je kennismaken met een eigenzinnige selectie uit al het moois dat Rome te bieden heeft. Rome is een schitterende stad, zeker als je af en toe een stapje verder zet dan wat in een reisgids staat beschreven.

Maar ook op de bekende plekken weet Bart de mooiste momenten met zijn camera te vangen, zoals op het alom geliefde Campo de’ Fiori. Bart: ‘Campo de’ Fiori is een vrij groot rechthoekig plein in hartje Rome. Het is een van de aangenaamste pleinen in Rome dankzij de gezellige dagelijkse markt. Overdag staat hier een fruit, groente- en bloemenmarkt maar ’s nachts is dit het centrum van het nachtleven. Wat later op de avond staat het plein dan ook vaak vol met bargasten en mensen die buiten een glas drinken.’

Een kleine selectie van Barts foto’s:

Campo-Fiori-1 Campo-Fiori-2 Campo-Fiori-3 Campo-Fiori-4 Campo-Fiori-5foto’s: Bart

Benieuwd naar de rest van Barts kijk op Rome? Breng dan een virtueel bezoek aan de stad via Romegids.eu en geniet van alle monumenten, musea, kerken en parken die Bart heeft vereeuwigd.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *