Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Een kaartje uit Venetië

Gisteren lag er een heuse ansichtkaart uit Venetië in de bus – dat gebeurt niet zo vaak meer, dankzij de mogelijkheid mailtjes, sms’jes en Facebook-berichtjes te sturen. Een leuke verrassing, zeker toen de kaart van Charl Durand bleek te zijn, die 100 verschillende Venetiaanse bruggen in slechts één dag tijd wilde fotograferen. We schreven in februari over zijn ambitieuze project, de 100 Venice Bridges Challenge.

Op 24 april ging Charl op pad om zijn missie te volbrengen – en het lukte! In 14 uur tijd bezocht en fotografeerde hij 100 verschillende Venetiaanse bruggen. Na een beetje bijgekomen te zijn van dit bijzondere avontuur, maakte Charl zoals beloofd van de mooiste foto’s een ansichtkaart, die hij begin deze week in een Venetiaanse brievenbus gooide.

Venice-100-bridges

Venice-100-bridges2

Speciaal voor ons zette hij de Ponte Pesaro op de foto:

Venice-100-bridges (1)

Venice-100-bridges (2)

Voor wie zijn handschrift niet zo goed kan ontcijferen, hij schrijft:

Hello from Venice! 
Thanks for your support on the Venice Bridges project, it was a great success and fun to do. It’s also going to lead to great things in future, Venice-wise.
All the best,
Charl

Daar kijken we uiteraard naar uit, naar die ‘great Venice-wise things’. Keep you posted!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *