Ga op pad met onze City Walks!

Een Italiaanse advent

Afgelopen maandag lanceerde ik mijn speciale kerstwebsite Kerst met Ciao tutti en wat kreeg ik sindsdien leuke, enthousiaste reacties van jullie! Dank jullie wel voor alle complimenten, tips, verzoekjes en felicitaties!

Uiteraard verschijnen er op deze speciale website regelmatig nieuwe berichten met Italiaanse inspiratie voor de feestdagen. Maar vanaf vandaag komt daar nog iets extra’s bij: met behulp van een bijzondere Adventkalender kunnen we nu op een bijzondere manier aftellen tot het (eindelijk!) Kerstmis is.

Wat er elke dag achter een van de pakjes schuilt, is net als bij een echte Adventkalender een verrassing. Een mooi gedicht, een bijzondere foto, een kerstliedje, een recept, een cadeautip… de tijd tot kerst zal nog te kort zijn voor al dat moois!

Het allereerste cadeautje verdient een speciale aankondiging op mijn blog – vond ik althans – maar openen we op Kerst met Ciao tutti.

Vanaf morgen zal het geschenkje elke ochtend op Kerst met Ciao tutti te zien zijn, en uiteraard kun je steeds ook nog de eerdere cadeautjes terugzoeken. Hier op Ciao tutti vind je dan mijn gewone blogstukje; een dubbele dosis Italië dus de komende ochtenden! Op een fijne, Italiaanse advent!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

3 reacties

  1. Wat ontzettend mooi en creatief!
    Dit ga ik printen en een boekje van maken!
    Zo origineel SASKIA :)!

  2. Leuk, leuk, leuk! Wat zit je toch telkens weer vol met leuke ideeën en verrassingen! Heel origineel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *