Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ciao tutti tweede bij de Travvies Awards!

Eindelijk weten we dan wie de winnaars van de Travvies Awards zijn! Nadat ik dinsdag 19 juni – onder de Toscaanse zon – bericht had gekregen dat Ciao tutti voor de derde keer was genomineerd, hebben jullie allemaal massaal gestemd, waarvoor dank!

Maar er was dit keer meer nodig om te winnen… Vanaf 29 juni was het oordeel aan de jury. Anders dan voorgaande jaren werd de website met de meeste stemmen namelijk niet automatisch als winnaar uitgeroepen. De drie websites die in elke categorie het grootste aantal stemmen hadden gekregen, werden dit jaar ook nog eens beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia).

Ciao tutti verdient volgens hen nog steeds een podiumplek: ‘Gefeliciteerd! CiaoTutti.nl is in de categorie Reisverhalen op de 2e plaats geëindigd, waarmee de traditie van podiumplaatsen opnieuw wordt voortgezet!’

Of er nog een officieel juryrapport komt, weet ik niet (dat zou wel leuk zijn natuurlijk), maar op de website van Stedentripper vind je wel alvast alle Travvies Award-winnaars. Van harte gefeliciteerd allemaal, en in het bijzonder collega Willemijn met een eervolle vermelding voor haar blog Orpheus kijkt om!

Gelukkig stond de Aperol hier al klaar om te toosten, maar niet voordat ik jullie nogmaals heb bedankt voor jullie stemmen. Want hoe blij ik ook ben met het oordeel van de jury, ik ben vooral heel blij met jullie stemmen, met jullie steun, leuke reacties, vragen, suggesties en bedankjes.

Omdat er voor de komende weken heel wat inspiratie voor stukjes lag te wachten, zal ik (in elk geval voorlopig) twee keer per dag een blog schrijven. De eerste gewoon ’s ochtends vroeg, zoals jullie van me gewend zijn, de tweede halverwege de middag. Zo kan ik jullie de komende tijd nog een beetje extra laten meegenieten van al dat moois, lekkers en leuks in Italië of met een Italiaans tintje.

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

10 reacties

 1. Gefeliciteerd met de tweede plek, Saskia!

  Met ‘vooraan’ bedoelden we ‘bij de eerste drie’, maar ik begrijp de onduidelijkheid en heb het direct aangepast.

  Het juryrapport wordt niet gepubliceerd, maar dat zou inderdaad leuk geweest zijn. We nemen het mee voor de volgende editie, bedankt voor de tip!

 2. Grazie, zowel voor de felicitaties als het aanpassen. En het zou inderdaad leuk zijn, een volgende keer, om (een deel van) het juryrapport te plaatsen. Ik ben wel benieuwd naar het oordeel van echte professionals!

 3. Auguri, auguri!!!!! Heel hartelijk gefeliciteerd! En wat een verrassing 2x per dag een blog stukje!!!

 4. Tanti auguri ragazza della sud! Voor derde jaar op tijd een podiumplek; een fantastische prestatie. Met recht dat je hiervan geniet! Ciao, Mark

 5. Tanti auguri! Een tweede plek is toch ook een mooie prestatie. Kijk nu al uit naar die twee blogs per dag.

 6. In Italië verschiet mens soms van de hoeveelheid kennis dat wij hebben over dit fantastisch land. Ciao tutti speelt daarin de grootste rol. Voor ons ben je nr 1. Tantissimi auguri en grazie voor nog meer informatie via een tweede blog
  .

 7. Een tweede plaats is nog altijd een zilveren medaille !!! Auguri !

 8. Hartelijk gefeliciteerd Saskia met deze geweldige prestatie, drie keer op een rij in de prijzen vallen, fantastisch!

 9. Caro Charlier

  Gefeliciteerd, geweldig! Van mij kreeg je de 1e prijs! :))

 10. Bettina Grissen

  Gefeliciteerd, Saskia, van mij had je de eerste prijs gekregen, maar een tweede plek is ook geweldig natuurlijk! Ik lees je blog elke dag met veel plezier en dat we nu verwend worden met twee stukjes per dag is helemaal mooi,
  dank je wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *