Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti derde keer genomineerd voor een Travvies Award!


Wat een goed nieuws las ik hier onder de Toscaanse zon! Ciao tutti is voor de derde keer genomineerd voor een Travvies Award! Uiteraard wil ik deze felbegeerde award ook dit jaar graag in de wacht slepen, maar daarvoor heb ik wel jullie stem nodig!

Ga daarom voor 29 juni naar de Travvies website en breng (in de categorie Reisverhalen) je stem uit op Ciao tutti. Uiteraard hoop ik op zoveel mogelijk stemmen, dus spread the word 🙂

Over de Travvies Awards
De Travvies Website Awards eren ook in 2012 de meest inspirerende Nederlandstalige reiswebsites. Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over tien categorieën. Stemmen op je favoriete website kan tot 14.00 uur op 29 juni via de Travvies Awards website.

De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (Reismanagers.nl / TravelNext) en Olivier Dujardin (Travelmedia).

Deze vakjury bepaalt de uiteindelijke volgorde van de top drie. Op 10 juli weten we wie de winnaars van de Travvies 2012 zijn, als de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt. Hopelijk kunnen we dan toosten met een (virtuele) Aperol Spritz!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Een reactie

  1. Je kan op ons rekenen. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *