Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Campari brengt ongeluk in 2013

Het Italiaanse drankenmerk Campari tart het lot komend jaar. Hun nieuwe kalender, met in de hoofdrol de donkerharige Spaanse actrice Penelope Cruz, focust op het getal 13, dat voor velen symbool staat voor ongeluk.

Twaalf maanden lang zien we Cruz in bijgelovige situaties – voor een gebroken spiegel, te midden van een zwerm zwarte katten, onder een hele reeks ladders… Gelukkig heeft ze altijd een beschermengel aan haar zijde, in de vorm van, juist ja, Campari.

De foto’s voor de kalender zijn gemaakt door modefotograaf Kristian Schuller. De schitterende jurken die Cruz draagt zijn van de hand van beroemde ontwerpers, onder wie Emilio Pucci uit Florence.

Een klein voorproefje van het jaar vol ongeluk dat je te wachten staat als je de Campari-kalender aan je muur hangt:

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Van thielen katrien

    Het voordeel van herfstweer in een zomernacht die er voor zorgt dat ik niet kan slapen, is dat ik de vroegere berichtjes kan teruglezen die ik deze winter heb moeten missen door slecht internet in de bergen…heerlijk die reclame van campari, echt mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *