Home » Nieuws uit Italië » Blog je dromen waar
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Blog je dromen waar

orpheusjubileum

Niet alleen Ciao tutti viert vandaag een feestje, ook voor Orpheus Kijkt Om, het blog over Italiaanse kunst en cultuur van Willemijn van Dijk, is 1 februari een feestelijke dag. Precies een jaar geleden verscheen het eerste artikel op Orpheus Kijkt Om. Vanochtend schreef Willemijn: ‘Een verjaardag om te vieren, omdat het mij zoveel moois heeft gebracht. Dat iets dat begint met enkel jijzelf en een leeg scherm kan uitgroeien tot een drukbezocht online platform voor liefhebbers (net als ik) van Rome en de oudheid, dat ervaar ik als iets heel bijzonders. Hoewel je er soms iets voor over moet hebben – ’s avonds nog even een stukje schrijven, terwijl je op dat moment misschien niet zoveel inspiratie hebt of liever iets anders zou doen – wordt doorzettingsvermogen uiteindelijk beloond.’

Dat kunnen we alleen maar beamen. De eerste weken waren vooral moeilijk, toen alles nog nieuw was en er vooral ook veel technische zaken zijn die je onder de knie moet zien te krijgen. Hoe dat bij Ciao tutti allemaal in zijn werk ging, vertelde Saskia aan Willemijn, die vandaag op Orpheus Kijkt Om het verslag van dit interview plaatste. Dat kunnen jullie via deze link lezen, wij gaan zo toosten op deze gezamenlijke feestdag. Salute!

Saskia en Willemijn in Rome (foto Chantal Ariens)

 Saskia en Willemijn in Rome
(foto Chantal Ariëns)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Jeannette en Ton

    Dat is zeker een toost waard!
    Veel plezier! Echte doorzetters zijn jullie!
    En wij genieten er allemaal van 🙂 Leuk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *