Ga op pad met onze City Walks!

Aftellen tot Kerstmis – met Ciao tutti!

We schreven het vorig weekend al: oktober is voorbijgevlogen. Ook in Italië laat de zon zich elke dag een beetje minder lang zien (al scheen ze afgelopen week nog heerlijk). Langzamerhand leeft men toe naar de feestdagen. Hier en daar verschijnen al feestelijke lichtjes om de vroeg intredende donkerte op te lichten.

Ook wij tellen af naar de feestelijke decembermaand. Net als vorig jaar hebben we voor alle decemberinspiratie een aparte website gemaakt: Kerst met Ciao tutti. Op deze website bieden we vanaf vandaag regelmatig feestelijke verhalen over Italiaanse kerstrituelen, nieuws en tips over Italiaans getinte kerstevenementen, zowel in eigen land als in Italië, recepten voor de decembermaand (zodat je ze alvast kunt uitproberen) en een breed aanbod aan Italiaanse cadeaus.

KerstmetCiaotutti

Voor op je verlanglijstje!
We hebben al ruim honderd cadeaus voor jullie verzameld, maar uiteraard blijven we komende weken uitkijken naar de lekkerste delicatessen, de mooiste boeken, bijzondere wijnen, Italiaans design en alle andere dingen die we zelf ook graag ingepakt onder de kerstboom zouden aantreffen.

Je kunt hier natuurlijk zelf cadeaus uitzoeken voor familie, vrienden, buren en collega’s, maar we hebben bedacht dat het voor jullie als Italiëliefhebbers natuurlijk nog leuker is als je zelf je verlanglijstje met Italiaanse cadeaus kan samenstellen. Daar hebben we voor gezorgd: in de foto van elk kerstcadeau zie je rechts boven aan een hartje. Als je hierop klikt, wordt het cadeau automatisch op je verlanglijstje gezet – dat je vervolgens kunt doorsturen naar familie en vrienden.

KerstmetCiaotutti-2

Win een panettone van 3 kilo!
We zijn niet de enigen die nu al een kerst-website lanceren. Jorg en Carolien Arends van Il Sogno in Amerongen en Amsterdam openden eerder al de gloednieuwe Panettone-shop.nl. In deze shop vind je verschillende direct vanuit Italië geïmporteerde panettoni, variërend in samenstelling, grootte en tegen de scherpste prijs. Het assortiment onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit.

Als lezer van Ciao tutti krijg je 5% korting op hun panettone(s). Gebruik hiervoor in de webshop van Il Sogno de code CIAO.
Wanneer je voor 1 december een panettone bestelt via Panettone-shop.nl, maak je bovendien kans op een panettone XL (van 3 kilo!) van Albertengo t.w.v. € 79,50!

panettone bewerkt

Sinds 1 december…
… is het nog feestelijker! Niet alleen verschijnt die dag onze nieuwe Ciao tutti Special, helemaal in kerstsfeer, ook beginnen we dan echt af te tellen naar Kerstmis, met een spectaculaire Ciao tutti Adventkalender.

Het belooft een heerlijke tijd te worden, met als grande finale een kerstfeest in Italiaanse sferen. Geniet van alle voorpret!

kerstmis

Lees vanaf nu dus ook regelmatig mee op Kerst met Ciao tutti – voor een extra dosis Italiaanse inspiratie (want we bloggen ook hier uiteraard gewoon door)!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *