Home » Nieuws uit Italië » 100x Made in Italy
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

100x Made in Italy

Italianen zijn niet alleen meesters in de kunst van het levensgenieten, in elke denkbare vorm, maar ook ware kunstenaars op het gebied van design. Made in Italy staat garant voor een hoge kwaliteit, authenticiteit, vakmanschap en originaliteit.

Of het nu gaat om kunst of koffie, meubels of mode, auto’s of wijn: de Italianen lopen steeds voorop. Italiaanse designers zorgen voor een onstuitbare stroom aan nieuwe producten, technieken en werkwijzen, die we elders in Europa nauwelijks kunnen bijbenen.

Gelukkig biedt Christmust een helpende hand. Elk jaar verzamelen ze de honderd mooiste, beste en origineelste Italiaanse design-innovaties in een – hoe kan het ook anders – prachtig vormgegeven boekwerk in een ecologische tas, geheel gemaakt van bewerkt leer dat is hergebruikt.

Het boek zou zelf niet misstaan op het lijstje van bijzondere designprojecten, maar Christmust laat die eer aan honderd andere spectaculaire Made in Italy-producten, stuk voor stuk must haves.

Wij lichten vanmiddag drie van deze Italian design wonders uit. De 97 andere succesverhalen kun je lezen in Christmust 2012, in alle opzichten een uniek boekwerk, dat ons in elk geval duidelijk maakt dat Italië – ondanks alles – een land is met veel succesverhalen, jong talent en een enorme drive om te vernieuwen. Dat belooft wat voor komend jaar!

Ook genieten van 100x Made in Italy? Bestel Christmust 2012 dan via de speciale website en luid het nieuwe jaar straks in met een terugblik op het beste Italiaanse design van 2012, dat volgens de samenstellers van Christmus gekenmerkt wordt door onderstaande eigenschap:

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *