Home » Italië Special » Ciao tutti’s Jubileumspecial – Een zomer vol kleur
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Ciao tutti’s Jubileumspecial – Een zomer vol kleur

Ciao tutti! We zijn helemaal happy vandaag! Na weken van voorbereiding mogen we nu eindelijk onze nieuwe Special presenteren…

Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial

Onze Jubileumspecial Een zomer vol kleur brengt een explosie van kleurrijke Italiaanse verhalen op je scherm. Ter ere van ons eerste lustrum hebben we de kleurrijkste verhalen over Italië verzameld, met naast nieuwe artikelen ook een paar klassiekers die in de afgelopen vijf jaar zijn gepubliceerd en die nog altijd veel worden gelezen en gedeeld.

We reizen langs de kleurrijke kust van Ligurië, met natuurlijk een tussenstop in de vijf dorpjes van de Cinque Terre, maar met ook wat onbekendere kustplaatsjes vol kleur. Dan nemen we een echt Italiaans kopje koffie, met alle tijd voor het achtergrondverhaal over dit zwarte goud. We tippen de tien kleurrijkste plekken in de laars en genieten van muurschilderingen, zowel van fresco’s van de oude Romeinen als van moderne street art.

De Italiaanse keuken komt ook aan bod, met heerlijke recepten voor de échte Napolitaanse pizza en voor een feestelijk menu voor una cena particolare. We laten je kennismaken met de beroemde hond met de zes poten, delen onze favoriete Italiaanse producten en genieten van Rome door de ogen van Rosita Steenbeek. Ook nemen we je mee naar onze favoriete Italiaanse adresjes in onze eigen woonplaatsen Amsterdam, Maastricht, Den Haag en Florence.

Een klein voorproefje:

Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-2 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-3 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-4 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-5 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-6 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-7 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-8 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-9 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-10 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-11 Ciao-tutti-Special-#22-Een-zomer-vol-kleur-jubileumspecial-12

Benieuwd? Bestel dan snel de digitale editie van deze Jubileumspecial en bereid je voor op een kleurrijke reis door Italië!

Download de digitale Jubileumspecial Een zomer vol kleur voor € 5,95

Buon viaggio!
Saskia, Hans, Willemijn & Sophie

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling ontvang je zowel op de website als in je email, een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *