Download gratis de Ciao tutti app!

Ciao tutti Special #9 – Sardinië, eiland vol verhalen

We zijn verliefd geworden op Sardinië. Dankzij onze geweldige gidsen Nina en Andrea van OpzoeknaarItalië.nl, die ons het beste en mooiste van het eiland hebben laten zien, hebben we Sardegna in ons hart gesloten. Voor altijd, want na de eerste kennismaking zit de liefde meteen diep. We hebben dan ook meteen een hele Ciao tutti Special aan het eiland gewijd:

Ciao-tutti-Special-Sardinië-Eiland-vol-verhalen

We hopen dat ook jullie door het lezen van onze nieuwe special verliefd worden op dit bijzondere stukje Italië. Aan het enthousiasme van Nina en Andrea zal het niet liggen; ze schotelen je de mooiste plekken van Sardinië voor in een uniek samenspel van verhalen, tips en schitterende foto’s, die een niet te evenaren eiland laten zien. Want zoals D.H. Lawrence al schreef in zijn boek Sea and Sardinia: ‘This land resembles no other place. Sardinia is something else. Enchanting spaces and distances to travel – nothing finished, nothing definitive. It is like freedom itself.’

Sardinië-Special-3

Dat klinkt dan misschien te mooi om waar te zijn, maar wacht maar tot je het eiland hebt leren kennen. Dan kun je Lawrence alleen maar groot gelijk geven. Een klein voorproefje van wat je in onze Sardinië Special allemaal te wachten staat:

Sardinië-Special-1 Sardinië-Special-2 Sardinië-Special-4 Sardinië-Special-5 Sardinië-Special-6 Sardinië-Special-7 Sardinië-Special-8 Sardinië-Special-9 Sardinië-Special-9b

Geniet van het betoverende Sardinië!

Ciao-tutti-Special-Sardinië-Eiland-vol-verhalen

Bestel Ciao tutti Special #9 – Sardinië Eiland vol verhalen voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Een reactie

  1. Wat een uitgebreide website en wat een hoop informatie over Sardinië. Wij zijn afgelopen zomer naar Sardinië geweest met onze dochter, maar wij vonden het echt helemaal geweldig! Wij waren echt verrast door de mooie stranden en de mooie plekken die we tegenkwamen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.