Ga op pad met onze City Walks!

Ciao tutti Special #4: Kerst!

Ciao tutti, buongiorno! Met trots presenteren we onze nieuwe Special: Kerst met Ciao tutti!

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst

Deze feestelijke special bevat 300(!)  pagina’s die je helemaal in de stemming brengen voor een Italiaans kerstfeest. We hebben de mooiste verhalen verzameld over elementen die onmisbaar zijn voor een Italiaanse kerst, zoals panettone en Napolitaanse kerststallen. Natuurlijk biedt deze Kerstspecial ook culinaire inspiratie voor Italiaans kerstlekkers en de leukste tips om te gaan kerstshoppen in Italië!

Een kleine sneak preview in beeld:

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-1 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-2 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-3 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-5 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-7 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-11 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-12 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-14 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-17 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-20 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-22 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-25 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-30 ciao-tutti-special-buon-natale-kerst-35
Un mondo magico ligt op je te wachten, met volop inspiratie voor onvergetelijke feestdagen in Italiaanse stijl. Geniet ervan!

ciao-tutti-special-buon-natale-kerst

Bestel Ciao tutti Special #40 – Buon Natale voor € 5,95

De Ciao tutti Special is een digitale uitgave. Na bestelling krijg je zowel op je scherm als in je e-mail een link om de Ciao tutti Special te downloaden in PDF-formaat. Je kunt ‘m vervolgens opslaan en op meerdere apparaten, je pc, je laptop of tablet, van alle moois in je nieuwe Special genieten.

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *