Home » Italië Special » Ciao tutti Special #20 – De mooiste agriturismi in Italië
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Ciao tutti Special #20 – De mooiste agriturismi in Italië

Steeds meer Italiëliefhebbers vragen ons om tips voor een agriturismo als vakantieadres. Ze willen ontspannen vakantie vieren, te midden van olijf- of wijngaarden, lekker ver weg van alle drukte. Gelukkig is er in Italië een breed aanbod aan agriturismi, zodat er voor iedereen altijd wel een geschikte plek te vinden is.

Processed with Moldiv

Voor onze nieuwe Ciao tutti Special verzamelden we de 100 leukste, sfeervolste en mooiste agriturismi in heel Italië, van Piemonte en Friuli-Venezia Giulia in het noorden tot Puglia en Calabrië in het diepe zuiden. Ook op de eilanden Sardinië en Sicilië vonden we een aantal fijne adresjes. Met deze lijst agriturismi, vergezeld van mooie verhalen, foto’s en tips voor uitstapjes in de omgeving, wordt vakantie vieren in Italië nóg leuker!

Een klein voorproefje:

Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië-10 Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië-7 Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië-4 Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië-3 Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië-9

Benieuwd naar alle 100 agriturismi? Download dan nu de Ciao tutti Special en droom vast weg bij 100 plekken voor een onvergetelijke vakantie in campagna

Ciao-tutti-Special-Agriturismo-Italië

deze Ciao tutti Special is helaas niet meer verkrijgbaar

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Een reactie

  1. Wauw, ik ben echt helemaal fan van Italie. De cultuur, het landschap, de taal, het eten en uiteraard de wijn. Ik bestel mijn wijn altijd op internet maar wat zou ik graag een keer echt naar italie willen en daar naar de wijngaarden gaan om het echt italie te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *