Home » Italië dichtbij » StoryDress – een kledingkast vol verhalen
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

StoryDress – een kledingkast vol verhalen

De zon zakt langzaam achter de koepel van de Sint-Pieter en zet de kerk in een bijna gouden licht. De straatlantaarns schijnen al en hun licht weerspiegelt prachtig in het water van de Tiber. Vanaf de kade van deze Romeinse rivier schieten we het ene na het andere plaatje. Op avonden als deze is Rome nog perfecter dan anders – een plaatje dat we graag vastleggen. Niet alleen om het voor onszelf te vereeuwigen, maar ook om het met jullie te kunnen delen.

Rome-Sint-Pieter-Vaticaan-zonsondergang

Dat doet de Nederlandse ontwerpster Suzan Meijer ook – al maakt zij een creatieve tussenstap tussen het maken van de foto en het delen ervan. Ze laat haar foto’s namelijk terugkomen op jurkjes, jassen en sjaals. Zo wordt de zonsondergang in Rome een StoryDress: een jurk met een verhaal, een jurk die je mee op reis neemt, die verhalen vertelt van magische plekken…

Voor haar Italiëcollectie reisde Suzan onder meer naar Rome en Venetië. Maar ook de kleurrijke huizen aan het Comomeer en het indrukwekkende interieur van het beroemde operatheater La Scala komen aan bod. Een dwarsdoorsnede van de Italiaanse collectie:

Story-Dress-VenetiëStory-Dress-Italië (1) Story-Dress-Italië (2)

Wie de bestemmingen in zijn kledingkast wil afwisselen, kan ook kiezen voor designs met/uit Parijs, New York en de prachtige schilderijen van Vincent van Gogh en Rembrandt. Shoppen kan aan de Utrechtsestraat 88 in Amsterdam of online via StoryDress-Shop.com.

StoryDress-Amsterdam

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *