Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Sapori d’Inverno – winters Italië Evenement 2018

Het Italië Evenement rond Kasteel de Haar is voor Italiëliefhebbers een bekende aftrap van de Italiaanse zomer. De organisatie van dit evenement zorgt ook dit jaar weer voor een Italiaanse start van de winter. Tijdens Sapori d’Inverno – het winterse Italië Evenement in Houten kom je alvast in de stemming voor een warme Italiaanse winter!

Op zaterdag 1 en zondag 2 december vindt in de glazen showrooms van Vireo Auto in Houten de wintereditie plaats van het Italië Evenement, Sapori d’Inverno (beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur). Je kunt proeven van de Italiaanse winterkeukens en de mooiste wijnen en volop Italië-inspiratie opdoen voor de feestdagen.

wijn-Italië-kerstmis

Tientallen exposanten bieden volop Italiaanse cadeau- en reisinspiratie, van mode en interieur tot lifestyle en natuurlijk heel veel lekkers. De prachtige chaletkramen zijn verdeeld over drie verdiepingen, in een feestelijke decembersetting.

Italianen weten als geen ander het lekkers uit eigen streek te waarderen. Om dat lokale proeven in de praktijk te brengen, opent het Italië Evenement tijdens het winterweekend een bijzonder proeflokaal, waar je allerlei regionale delicatessen en wijnen kunt proeven.

Ontmoet Marije en Ovan uit Ollolai
Er zijn verschillende optredens en presentaties. Te gast zijn ook Marije en Ovan, de winnaars van Het Italiaanse dorp: Ollolai. Ze komen er speciaal voor over uit Sardinië en nemen allerlei moois en lekkers mee. Dit is dé kans om Sardinië iets beter te leren kennen. Wil je weten hoe het Marije en Ovan na de overwinning is vergaan of wil je ze tips geven voor de verbouwing van hun huis? In Houten kun je deze creatieve ereburgers van Ollolai ontmoeten!

Italië-Evenement-Sapori-Inverno-winter-Houten (3)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *