Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Nog één laatste zwoele Italiaanse zomeravond…‏

Ondanks het op en top zomerse weer van vorige week is de meteorologische herfst echt begonnen. Gelukkig kun je het zomerse Italiëgevoel nog even vasthouden tot eind oktober, als Italiëplein en Mixer Festival samen voor de laatste zwoele Italiaanse zomeravond van dit jaar zorgen!

Mixer Italie 400

Tijdens deze avond, die de naam Mixer Italië heeft gekregen, word je getrakteerd op Italiaanse muziek en heerlijke Italiaanse hapjes. Wie er komen optreden, dat houdt de organisatie nog even geheim. Stefan Tibben van Italiëplein: ‘We willen de bezoekers van Mixer Italië graag nieuwe artiesten laten ontdekken. De drie tot vier live acts blijven daarom een verrassing. Wat we al wel kunnen verklappen is dat het een hele gevarieerde avond zal worden.’

Mixer Italië vindt plaats op zondagavond 27 oktober 2013. Vanaf 19.30 uur ben je welkom in de espressobar van Bar Italia (Rokin 81 in Amsterdam):

Mixer Italie Bar Italia

Het aantal kaartjes voor Mixer Italië is beperkt. Italiëplein houdt de avond bewust klein en knus, met maximaal zo’n 100 Italiëliefhebbers. Tot en met vandaag, maandag 9 september, krijg je drie euro korting op de prijs van een kaartje. Je betaalt dan niet de normale prijs van €19,50 maar slechts €16,50!

Wil je meer informatie over Mixer Italië of meteen kaartjes bestellen? Surf dan naar Italiëplein.nl.

Win 2 kaartjes voor Mixer Italië!
Maar het mooiste komt nog, want Ciao tutti mag twee kaartjes verloten voor Mixer Italië! Met wie wil jij graag nog één laatste zwoele Italiaanse zomeravond beleven? Laat het ons voor 1 oktober 2013 via onderstaand mail&winformulier weten en wie weet mag jij dan op 27 oktober naar Mixer Italië!

Je voornaam (verplicht)

Je achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

Wat wil je winnen?

Je bericht

Wil je de Ciao tutti nieuwsbrief ontvangen?

We ontvangen erg veel spam en daarom vragen we je deze karakters in te vullen (exact, dus hoofdlettergevoelig)
captcha

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *