Home » Italië dichtbij » Dromen van Italië met de nieuwe Libelle
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Dromen van Italië met de nieuwe Libelle

De Libelle van deze week (nummer 24, 28 mei tot en met 3 juni 2020) staat helemaal in het teken van Italië. Of beter gezegd van dromen van Italië, met reportages waarvan je meteen de reiskriebels krijgt, heerlijke recepten én heel veel tips voor Italië in eigen land.

Ook Saskia mocht een bijdrage leveren. Net als Janneke Philippi en Miriam Bunnik deelt Saskia haar favoriete Italiaanse adressen in Nederland:

Journaliste Stephanie Pander tekende een prachtige ode aan Italië en de Italianen op, met een paar fijne geheime adresjes in verschillende Italiaanse streken.

Maar er is meer, zoals een reisreportage over Puglia, tips voor Italië in eigen tuin, fijne Italiaanse keukenaccessoires, een hele reeks recepten van niemand minder dan Claudia Roden, de grande dame van de mediterrane keuken, en een mini-thriller van Mariëlle Boersma. Heerlijk om lekker lang bij weg te dromen. Sogni d’oro!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *