Ga op pad met onze City Walks!

Kom in vakantiestemming bij ‘Sogno Italiano’ in Brummen

Trouwe Ciao tutti- én Italiëfan Nellie Kanters brengt ook dit jaar weer een stukje Italië naar het Gelderse Brummen. Tijdens de expositie ‘Sogno Italiano’ (tot en met 11 juni 2016 te zien bij The Gallery) droom je weg bij sfeerbeelden uit Piemonte, Toscane en Umbrië.Nellie-Kanters-Sogno-Italiano-The-Gallery-Brummen (1)Nellie weet de vaak zo pure en door z’n eenvoud bijzondere Italiaanse sfeer vast te leggen en te delen. Haar prachtige plaatjes nemen je even mee naar la dolce vita. Geniet van de Piemontesi, Toscani en Umbri, geportretteerd in hun eigen omgeving, zonder dat zij zich bewust zijn van de camera. Als je Italië een beetje kent, heb je aan deze beelden genoeg om de sfeer te kunnen proeven, ruiken, voelen en horen. Een sfeer die kan kalmeren maar soms ook één groot theater is en sentiment en gekte in zich heeft – en stiekem de droom om ook zo te leven, onder de Italiaanse zon…

Een klein voorproefje:

1-P1010452-polizia-SienaNellie-Kanters-vlag-Drago-Siena 14-P1250850-Vespa-Siena

‘Sogno Italiano’ is te zien in The Gallery, aan de Arnhemsestraat 47 in Brummen. Je kunt er op maandag tot en met vrijdag terecht van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.Nellie-Kanters-Sogno-Italiano-The-Gallery-Brummen (2)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek onze droomplekken in Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *