Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italiaans straatbeeld bij Gallery Aaldering in Brummen

Trouwe Ciao tutti- én Italiëfan Nellie Kanters brengt een stukje Italië naar het Gelderse Brummen. Tijdens de expositie ‘Italiaans straatbeeld’ (tot en met 14 januari 2019 te zien bij Gallery Aaldering) droom je weg bij sfeerbeelden uit Piemonte, Toscane en Umbrië.

Nellie weet de vaak zo pure en door z’n eenvoud bijzondere Italiaanse sfeer vast te leggen en te delen. Haar prachtige plaatjes nemen je even mee naar la dolce vita. Geniet van de inwoners van dorpjes in Piemonte, Toscane en Umbrië, geportretteerd in hun eigen omgeving, zonder dat zij zich bewust zijn van de camera.

Als je Italië een beetje kent, heb je aan deze beelden genoeg om de sfeer te kunnen proeven, ruiken, voelen en horen. Een sfeer die kan kalmeren maar soms ook één groot theater is en sentiment en gekte in zich heeft – en stiekem de droom om ook zo te leven, onder de Italiaanse zon…

Een klein voorproefje:

1-P1010452-polizia-SienaNellie-Kanters-vlag-Drago-Siena 14-P1250850-Vespa-Siena

Meer foto’s zien van Nellie? Tot en met 14 januari 2019 is er een mooie expositie met tal van haar Italiëfoto’s bij The Gallery (Arnhemsestraat 47 in Brummen). Je kunt er terecht van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *