Home » Italië dichtbij » Kijktip: de mooiste kunstwerken van de Vaticaanse Musea in de bioscoop
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Kijktip: de mooiste kunstwerken van de Vaticaanse Musea in de bioscoop

Kun je geen genoeg krijgen van Italiaanse kunst? Dan hebben we heel goed nieuws voor je: dankzij deze film kun je namelijk gewoon in eigen land naar de mooiste stukken uit de collectie van de Vaticaanse Musea kijken – in 3D nog wel!

Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (7)

De mooiste beelden, schilderijen en andere kunstwerken zijn bijna tastbaar als ze op het filmdoek voor je ogen verschijnen, zoals je al in de trailer kunt zien. Tijdens de film maak je een ware ontdekkingsreis door de indrukwekkendste kunstcollectie van Italië, die in ruim tweeduizend jaar is opgebouwd. Voor het eerst zijn de meesterwerken in de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse musea met 3D-camera’s gefilmd. Het resultaat is een unieke en fascinerende film over de geschiedenis van deze wereldberoemde musea met werken van onder meer Michelangelo, Giotto, Rafaël, Leonardo da Vinci en Caravaggio.

Een klein voorproefje:

Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (2) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (4) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (5) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (6) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (8) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (9) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (10) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (11) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (12) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (13) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (15) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (17) Varicaanse-Musea-3D-film-Pathe (18)

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Steun Ciao tutti & Italië!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *