Ga op pad met onze City Walks!

Italië Evenement 2017

De zomer komt eraan: hoog tijd om vakantieplannen te maken! Kom alvast in de stemming tijdens het grootste Italië Evenement van de Benelux. Op 19, 20 en 21 mei brengen meer dan tweehonderd exposanten, koks en artiesten een klein stukje Italië naar de prachtig gerestaureerde kasteeltuinen van De Haar.

Wil jij erbij zijn? Wij mogen 3 x 2 kaartjes weggeven aan onze lezers. Lees snel wat je dit jaar kunt verwachten tijdens het Italië Evenement én hoe je kans maakt op twee kaartjes.

Een stukje Napels in Nederland
Napels speelt tijdens de veertiende editie van het Italië Evenement een bijzondere rol. De stad van de pizza is ook de meest charmante en veelzijdige stad van het land. Op het Piazza della Bella Napoli komen alle elementen van deze heerlijke stad samen. Natuurlijk zullen daarbij de tarantella en het NK Pizzabakken (in echte houtovens) niet ontbreken.

Nieuw zijn ook het Piazza della Dolce Vita, waar ‘het goede leven’ centraal staat en waar je terecht kunt voor de laatste mode, bijzondere kunst en design en op en top Italiaanse producten.

Culinaire hoogstandjes
Als je van lekker eten houdt (en wie houdt daar nu niet van?) dan mag je ook het Piazza delle Vacanze niet missen. Hier vind je Restaurant Mario uit Neck, waar je kunt genieten van een aantal Italiaanse culinaire hoogstandjes.

Speciale gast dit jaar is Giovanni Caminita, bekend als kok bij 24Kitchen en als bandlid van Marco Borsato. Hij zal tijdens het evenement dan ook van zich laten horen én jou laten proeven van zijn kookkunsten.

Piazza dello Sgroppino
Op het Piazza dello Sgroppino strijk je neer voor dit heerlijke Italiaanse drankje. Met dit sgroppino-recept kun je thuis vast voorproeven. Natuurlijk mogen op het plein ook de andere klassiekers niet ontbreken, zoals de vrolijk gekleurde Aperol Spritz. Salute!

Dansen op het plein
Ballare in Piazza biedt allerlei lekkers uit de Italiaanse keuken. Een prima plek om even bij te komen na het slenteren, zou je denken. Maar niets is minder waar, want hier mag gedanst worden! Gerardo Balestrieri en dj Porzio zorgen voor swingende muziek en een flinke portie vakantieherinneringen. Dans en geniet, ofwel balla e divertiti!

Alle workshops, presentaties en activiteiten vind je op de website van het Italië Evenement. Zo stel je je eigen ideale dagje Italië in eigen land samen!

Praktische informatie
Het Italië Evenement vindt plaats op 19, 20 en 21 mei 2017 bij Kasteel de Haar (Haarzuilens, Utrecht). De entree bedraagt € 17,50 per persoon (incl. diverse optredens en workshops); kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Een parkeerkaart kost € 6,-. Tot en met 14 mei kun je in de voorverkoop online tickets bestellen voor € 13,50 per persoon.

Win 2 kaartjes voor het Italië Evenement!
De winactie is helaas afgelopen. De prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad.

Ontdek onze droomplekken in Italië!

2 reacties

  1. Stella Gonggrijp

    Ik ontvang de nieuwsbrief van Ciao Tutti al. Hoe kan ik nu meedingen v? l

  2. Heel eenvoudig: gewoon het vinkje in het vakje voor de optie de nieuwsbrief te ontvangen uit te zetten (en als je dat vergeet, krijg je hem heus niet twee keer – dat wordt netjes ontdubbeld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *