Home » Italië dichtbij » Italiaanse illustraties voor aan de muur
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

Italiaanse illustraties voor aan de muur

Italië heeft een zwaar weekend achter de rug. De aanslag in Brindisi en de aardbeving in het noorden beheersen het nieuws. Terwijl ik naar de regelmatige updates luister, surf ik een beetje over het net, op zoek naar een mooi cadeau voor een jarige vriendin. Via via stuit ik op het weblog van Anek, een illustratrice uit Zagreb. Hoewel zij zelf niet Italiaans is, draagt ze de Italiaanse keuken een meer dan warm hart toe. Haar liefde voor verse ingrediënten en passie voor lekker koken vertaalt zich in originele illustraties die in de keuken van elke Italiëliefhebber horen te hangen. Van onderstaande illustraties word je niet alleen weer een beetje vrolijk na al dat slechte nieuws, maar ook een beetje hebberig. Ik althans!


Wie ook een illustratie van Anek aan de muur wil hebben hangen, kan haar werk kopen via de website van Etsy. Zien wat Anek maakt, kan via haar eigen weblog. Laat de Italiaanse zomer maar b(eg)innen!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

6 reacties

 1. Wat ontzettend leuk is dit! Heb de site al bekeken, zo gaaf!
  Zou niet eens kunnen kiezen. Geweldig!

 2. waauw! echt supermooi! heel origineel!

 3. Goede ideetjes voor ons Katjen en haar B&B ;-))

 4. Goed idee, super veel mooie illustraties voor aan de (keuken)muur! Dankjewel voor de tip………

 5. Wow, bij het zien van de illustraties denk ik gelijk aan Italië. Op het einde van je artikel zie ik een samenstelling van diverse illustraties. Ik heb gekeken op de website van Etsy, maar kan dit niet vinden. Heb je dit zelf samengesteld op je website?

 6. Ciao Stephen,
  de laatste illustratie vond ik op de website van Anek zelf; http://aneklife.tumblr.com/
  Volgens mij kun je ook daar iets moois voor aan de muur bestellen.
  Cari saluti,
  Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *