Home » Italië dichtbij » Hebben! » We are what we live – Lavazza kalender 2017
Ga op pad met de Ciao tutti City Walks!

We are what we live – Lavazza kalender 2017

De kalender van het Italiaanse koffiemerk Lavazza prijkt elk jaar aan de muur van ons kantoor. Niet alleen omdat we zo onze reizen goed bij kunnen houden, maar vooral omdat de kalender elke keer weer prachtige foto’s omvat.

lavazza-kalender-2017

Eerder genoten we al van het werk van onder anderen Annie Leibovitz, Helmut Newton en Erwin Olaf. Dit jaar heeft de meervoudig bekroonde Franse fotograaf Denis Rouvre de foto’s geschoten. Hij reisde hiervoor naar Azië, op zoek naar Earth Defenders, mannen en vrouwen die met moed, trots en toewijding hun project in Azië verdedigen. De Aziatische Earth Defenders zijn een bron van hoop voor de lokale gemeenschap en ambassadeurs voor ontwikkeling en een haalbare toekomst.

Rouvre weet als geen ander de symbiotische relatie van de mens met zijn eigen omgeving vast te leggen. De één kan niet gedijen zonder de ander. De portretten van Rouvre zijn dan ook prachtig naast een landschap geprojecteerd, waardoor ze nog meer lijken te spreken.

Een klein voorproefje:

februari-lavazza-kalender-2017-sumatraapril-lavazza-kalender-2017-sri-lanka juni-lavazza-kalender-2017-indiajuli-lavazza-kalender-2017-laos september-lavazza-kalender-2017-vietnam

Benieuwd naar alle Earth Defenders? Rouvres foto’s zijn tot en met 12 februari 2017 ook te bekijken in galerie Project 2.0 (Noordeinde 57, Den Haag). Een digitaal kijkje neem je ook op de speciale Lavazza kalender-site, met elke maand prachtige extra foto’s en achtergrondinformatie.

november-lavazza-kalender-2017-vietnam

Dit project is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de wereldwijde Slow Food- organisatie, waar ook een substantieel deel van de opbrengst naar toe gaat.

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Ontdek de mooiste vakantieadressen in Italië

2 reacties

  1. Weten jullie waar ik de lavazza calender 2017 kan kopen? Alvast dank voor jullie reactie!

    Groet, Carmen

  2. Dat kun je het beste even bij Lavazza navragen, zij weten vast of en waar je hem kunt kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *