Download gratis de Ciao tutti app

Vakantievoorpret – vliegvibes aan je muur

Hoeveel maanden, weken of dagen duurt het nog voordat je weer naar Italië vertrekt voor een heerlijke vakantie? Zit je al met je hoofd tussen de Toscaanse cipressen met een fris glas Pinot Grigio voor je neus? Met je voeten in het Siciliaanse zeewater of met je hart bij je favoriete pleintje in Rome? Vakantievoorpret is een heerlijk gevoel dat het liefst altijd een gouden randje aan onze dag mag geven.

Maar hoe fijn het dromen ook is, eigenlijk begint de vakantie voor ons pas op het moment dat de buzz van het vliegveld je tegemoet komt, de stewardessen je in volle vaart passeren met hun rolkoffertjes en de borden je luid en duidelijk de weg wijzen richting je vakantie.

borden-Schiphol-vakantie-2

Ilse en Dennis van Airpart hebben het briljante idee opgevat om met precies deze vibe je huiskamer op te sieren. De unieke, door hen ontworpen muurdecoratie zijn geïnspireerd op vliegvelden van over de hele wereld en geven je een instant vakantiegevoel.

Airpart---Sfeerimpressie-bord-Departures-uitgebreidairpart-art-bord-bar-restaurant

Je kunt ook zelf je creativiteit de vrije loop laten en een customized bord laten maken bij Airpart. Ciao bella boven je spiegel? Roma 50 km of Benvenuto in Italia aan de wand? Wij zouden het wel weten…

‘Het idee voor dit originele concept begon eigenlijk door een simpele post op Facebook,’ vertelt Dennis ons. ‘We zagen daar een bedrijfje dat enkele originele borden van Schiphol verkocht. Dat sprak ons zo aan dat we er eigenlijk ook eentje wilden. Maar ze waren of al uitverkocht of niet leuk genoeg.

Als grafisch vormgevers kunnen we heel snel iets zelf ontwerpen en dat hebben we dan ook gedaan. Vervolgens hebben we onze ontwerpen aan vrienden en familie laten zien en iedereen reageerde zo enthousiast op ons idee dat we direct een webshop hebben opgezet. Inmiddels zijn we enkele weken verder en het loopt al aardig. We blijven nieuwe ideeën uitwerken en werken er iedere dag weer met het volste plezier aan.’

Beeld-Airpart-1airpart-art-huisnummer-11

Het enthousiasme spat van het jonge, ondernemende stel af en ze delen onze passie voor reizen. Italië ontbreekt echter nog aan hun lijstje, vertrouwden ze ons toe, maar ze gaan binnenkort ook il Bel Paese ontdekken en hopen er veel inspiratie op te doen. Wie weet zien we dat binnenkort terug in de borden!

Airpart---Sfeerimpressie-bord-baggage

Schrijf je (gratis) in voor de Ciao tutti nieuwsbrief

Een reactie

  1. …een bord op de deur of boven de badkamerspiegel met een verwijzing naar de treinen, zou de garantie kunnen zijn voor een opgewekte nieuwe dag!
    Want laat ik nou heel vaak met de trein naar Italie gaan….!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *