Home » Italië dichtbij » Hebben! » Toscaanse Toppers
Duik in Ciao tutti's puzzelboekjes over Italië!

Toscaanse Toppers

Net als bij Ciao tutti zijn ze bij Libelle enorme fans van Toscane. In hun nieuwe editie (nummer 38) besteden ze dan ook volop aandacht aan deze Italiaanse regio. Het is genieten, met onder andere prachtige foto’s in de stijl van Sophia Loren, rustieke wooninspiratie op z’n Toscaans en recepten uit de échte Toscaanse keuken.

Libelle-1

Het allerleukst is echter de fijne adressengids met allerlei tips in Toscane. ‘O, wat zijn wij toch fan van deze Italiaanse streek waar alles er mooier uitziet en beter smaakt… Daarom verzamelden we de leukste tips van experts, redacteuren en lezeressen. Resultaat: een nageniet-gids vol Toscaanse Toppers – om nu al te kijken waar de volgende reis naartoe gaat,’ zo schrijft Libelle.

Libelle-2

Aan deze gids mochten ook wij onze medewerking verlenen. We tipten drie favoriete plekken in Toscane. Het was wikken en wegen, want bijna elke plek in Toscane is bijzonder, maar uiteindelijk werden het:

Libelle-3 Libelle-4 Libelle-5

Nieuwsgierig naar alle andere tips? Libelle 38 is nog de hele komende week te koop!

2x per week Italiaanse inspiratie

Meld je aan voor de Ciao tutti nieuwsbrief - en ontvang de digitale editie van onze City Walk Klassiek Rome als cadeautje:

Geniet van de leukste routes door Italiaanse steden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *