Download de gratis Ciao tutti app voor nog meer tips

Ti amo Italia – liefdesverklaring aan la dolce vita

Ti amo Italia is Collistars liefdesverklaring aan Italië. De liefde tussen ons favoriete Italiaanse cosmeticamerk en het land van onze dromen duurt al 30 jaar, maar is sprankelender dan ooit, met dit bijzondere eerbetoon aan de liefde voor schoonheid die Italianen wereldwijd beroemd heeft gemaakt.

logo Ti Amo Italia pdt gr TI AMO ITALIA look ss 2014

Dankzij Ti amo Italia, de lente/zomercollectie van 2014, ontworpen door Antonio Marras, wordt de liefde voor Italië en alles waar het land voor staat, alleen maar aangewakkerd. Uit het creatieve brein van de designer ontstond een delicaat, maar onmiskenbare figuur van een jonge vrouw. Een verfijnd ontwerp, dat volgens de designer zelf ‘elegant, tijdloos, poëtisch’ is.

Marras: ‘Italië: romantisch en vrolijk, sprankelend en vol heerlijke geuren, smaakvol en poëtisch, mystiek en levendig. Elke plaats kent een eigen verhaal, een eigen imago en een ander aanzicht. Geluiden en klanken, stemmen, muziek.

Rotspartijen, een groen en weelderig landschap, boomschors, onontgonnen grond en wegen. Klokkentorens daterend uit een ver verleden, torenspitsen en rode daken. Bergen, steden en kleine dorpjes. Elke plaats is een nieuw avontuur, een ontdekking, een onverklaarbaar gevoel waarvoor velen een diepe liefde hebben ontwikkeld. Wie zoekt, die vindt.

Toscane-mooist

Het jonge meisje is nu een vlinder. Elke plaats is een kleur op haar prachtige vleugels, elke plaats is een emotie. Ze kan weer terugkeren omdat ze zichzelf heeft gevonden. Elke plaats heeft nu een portret, een herinnering, een kleur: de sporen van een reis door Italië.’

Ti amo Italia – de collectie
Ti amo Italia is een elegante en minimalistische collectie, tijdloos en klassiek en geïnspireerd door de kleuren van Italië en haar meest symbolische plaatsen. De reis begint in het Sardinië van Antonio Marras, waar hij is geboren – een mythische omgeving die een continue bron van inspiratie is voor de designer om vervolgens andere geweldige plaatsen in Italië te bezoeken. Een tijdloze collectie, perfect voor alle vrouwen die elke dag de Italiaanse spirit willen beleven: spontaan, creatief, intelligent, levendig, verleidelijk, passioneel en opwindend.

Marras

De collectie bestaat uit uit Amore natural glow blush bronzer, Crema di sole cream-powder bronzer, Cuore di colore cream-powder blusher, Twist ultra-shiny eye shadow met kristallen parelpigmenten, mascara infinito waterproof, Twist ultra-shiny gloss met hyaluronzuur en pro-collageen, Mille baci lipstick en nagellak. Collistars Ti amo Italia is vanaf medio februari 2014 verkrijgbaar bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.

 Collistar-lipgloss-mascara

Ontdek onze digitale reisgidsen voor nóg meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *